SUV-ът Volvo XC40 предлага повече от компактен автомобил. С възможноста за презареждане,

...
SUV-ът Volvo XC40 предлага повече от компактен
автомобил. С възможноста за
презареждане,
Коментари Харесай

Volvo XC40 Recharge T5 - по малко от всичко

SUV-ът Volvo XC40 предлага повече от компактен автомобил. С възможноста за презареждане, той предлага повечко електрическо каране. И като „ доблестен “ швед предлага повече комфорт, атмосфера, сигурност и темперамент.

Външно XC40 прави относително скромно впечатление. Спокойният му SUV дизайн с типичните шведски ръбове, компактните размери и неналичието на пронизителни акценти вършат това Volvo да изглежда незабележимо на уличната сцена. Но решетката на радиатора, която припомня за блестящ водопад, и отличителните фарове с външния тип на „ чука на Тор “ разкриват благородната „ конюшня “ на произхода му.

Атмосферата в интериора на превозното средство има целия премиум тип на по-големите модели Volvo. Вграденото хибридно задвижване разчита и на интелигентно понижаване на размера - Recharge T5 е с турбо бензинов мотор с три цилиндъра и работен размер 1,5 литра. Но в комбинация с електрическия мотор нещата стават много по-различни.

Бензиновият мотор от фамилията Drive-E произвежда 132 кВт / 180 к.с. и максимален въртящ миг от 265 Нм сред 1500 и 3000/ мин, електрическият мотор развива 60 кВт / 82 к.с. и 160 Нм. Компактният швед завършва спринта от нула до 100 км / ч за 7,3 секунди, а максималната скорост е лимитирана до 180 км / ч, какъвто е казусът с всички настоящи модели Volvo. В "Pure/чисто " електрически режим на шофиране, plug-in хибридът може да измине до 50 километра и да доближи скорост до 125 км / ч.

Безопасността също е главен приоритет на Volvo в компактния клас - най -новите асистиращи системи и технологии, които Volvo вкара в по-големите си модели въз основа на мащабируемата продуктова архитектура (SPA), са налични и в сегмента на компактните SUV с Volvo XC40.

Стандартното съоръжение включва системи за сигурност която открива пресичането на маркировката на средната лента и насочва транспортното средство обратно в вярната лента, когато има насрещно придвижване с интервенция на кормилното управление, „ Откриване на ръба на пътя “ предотвратява несъзнателно овакантяване на лента посредством интервенции на кормилното управление и прекъсване, както и отбраната от излизане от пътя, която предприема превантивни защитни ограничения при положение на напускане на лентата, с цел да предпази пътниците от пострадвания.

XC40 Recharge T5 е колата за хора които искат по-скромни размери на транспортното си средство, новсе още не желаят да се откажат от нищо - нито от комфорта, нито от технологиите. XC40 Recharge T5 коства 51 950 евро в най -високата настройка Inscription.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР