Сутиеска измъчи Лудогорец на старта на Шампионската лига. Българският доминатор

...
Сутиеска измъчи Лудогорец на старта на Шампионската лига. Българският доминатор
Коментари Харесай

Сутиеска измъчи Лудогорец

Сутиеска изтеза Лудогорец на старта на Шампионската лига. Българският доминатор стигна до успеха с 2:0, само че головете паднаха в заключителните минути. Точни в Разград бяха Алекс Сантана (74) и Матиас Тисера (90+1). Така " орлите " съумяха да си обезпечат не толкоз удобен, само че задатък преди реванша в Черна гора на 12 юли. Победителят от този конфликт по всяка възможност ще срещне във II квалификационен кръг Шамрок Роувърс (Ирл), който разруши Хибърниънс (Мал) с 3:0.
При горещо и влажно време в Делиормана Лудогорец стигна до някои обстановки първоначално, владееше играта, само че не съумя да заплаши съществено вратата на черногорците. Веднъж Доминик Янков стреля високо над вратата, а единственият прецизен удар падна след корнер, нанесен от Игор Пластун.
След паузата обстановката не се промени радикално, само че домакините бяха по-настоятелни. Гостите изпитаха проблеми към края, когато нямаха и толкоз сили. Лудогорец поведе с доза шанс, когато след корнер топката рикошира в тялото на българския нападател на гостите Юлиян Ненов, вратарят на Сутиеска я спря, само че тя попадна на пътя на Сантана, който вкара на празна врата. В добавеното време с втори гол Тисера успокои българския първенец преди реванша.
" Това е подготовка в европейски клубен шампионат. Беше мъчно като за първи формален мач за този сезон. Постигнахме добър резултат, който ни дава преимущество преди реванша. Във втория дуел желаеме да създадем повече.
Винаги е мъчно, като съперникът единствено се пази в по-голяма част от времето и разчита на контраатаки. Справихме се, тъй като не сътвориха шансове пред нашата врата.
Нашата цел бе да имаме високо движение в хода на дуела, самообладание и точно в резултат на вариантите, които имахме, успяхме да променим нещата на терена. Момчетата дадоха всичко от себе си и съм удовлетворен ", сподели треньорът на " орлите " Анте Шимунджа.
След мача не мина и без скандал. Полицията арестува 48 почитатели на Сутиеска. Гамените спрели на бензиностанция в Горна Оряховица, с цел да си купят алкохол, само че не си платили. Щетата е за към 900 лева " Навиячите " платили отмъкнатото, само че им е наложена и групова санкция от 4000 евро. Не са арестувани единствено водачите. Тримата водачи признават, че пасажерите са били доста пияни.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР