Суперзвездата на снукъра Рони О’Съливан и първата щека на Азия

...
Суперзвездата на снукъра Рони О’Съливан и първата щека на Азия
Коментари Харесай

Без Ракетата и Дин в новия Макао Мастърс

Суперзвездата на снукъра Рони О’Съливан и първата щека на Азия Дин Дзюнхуей предстоящо няма да бъдат измежду участниците в най-новия снукър шампионат Макао Мастърс, който ще се организира в самостоятелния китайски район сред 24 и 26 октомври. В обществените мрежи към този момент се появи рекламният постер на шампионата и на него не попадат въпросните двама майстори на щеката.

The Macau Masters, a snooker team event, will be held between 24–25 October 2018 in JW Marriott Hotel Macau.#snooker #Macau #MacauMasters @SnookerHQ @ViewCue @snookerorg pic.twitter.com/bLv1oz5bPo
— mckenzlie.ayriana (@MckenzlieA) September 21, 2018
Доколкото са известни участниците в Макао Мастърс, то достойнството на Обединеното кралство ще пазят международният първенец Марк Уилямс, Райън Дей, Джо Пери и Бари Хоукинс. Азиатският състав пък е построен от Марко Фу, Юлон Жоу, Ксинтон Жао и Анда Жан. Дин Дзюнхуей следва образеца на О’Съливан и не взима присъединяване в сходни събития, макар че се водят на територията на Китай, както беше предходната година в Хонконг Мастърс.

Ракетата пък още преди оповестяването на новия шампионат в календара към този момент се бе заел с демонстративни мачове в други точки на картата.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР