Супермоделът Росана Аркъл не спира да показва своите най-хубави черти

...
Супермоделът Росана Аркъл не спира да показва своите най-хубави черти
Коментари Харесай

Мис Дупе - Вселена не спира да показва своите най-хубави черти

Супермоделът Росана Аркъл не стопира да демонстрира своите най-хубави черти на мъжката публика. Новозеландската хубавица обича постоянно да качва провокативни фотоси, които срещат единствено и само утвърждение от нейните 5.4 милиона почитатели почитатели в обществената мрежа „ Instagram “.

Заради прелестната си фигура, изваяна от десетки часове във фитнеса, Росана е една от най-търсените от фирмите за първокласно долни дрехи. Тя печели десетки хиляди долари единствено, с цел да театралничи полугола пред обектива. А това няма по какъв начин да не се хареса на многочислените ѝ почитатели.

С последния кадър, който тя качи, русата хубавица сподели образно своето сексапилно дупе, като в това време показа и своето отчаяние от изминаващото лято, което сега се шири в Австралия и покрайнините.

Преди към две години списание „ Zoo Weekly” разгласи новозеландката за притежателката на най-хубавите задни елементи в света или по различен метод казано „ Мис Дупе - Вселена”.

32-годишната Росана стана в началото известна около разнообразни реклами на Moto GP, само че в този момент към този момент е световноизвестна с помощта на неповторимите си извивки. Тя е и огромна фенка баскетбола, като обичаният ѝ тим е американският Чикаго Булс.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР