Супермоделът Хейли Бийбър и бельото на Victoria's Secret – звучи

...
Супермоделът Хейли Бийбър и бельото на Victoria's Secret – звучи
Коментари Харесай

Хейли Бийбър, Victoria's Secret и новата рекламна кампания на марката /снимки/

Супермоделът Хейли Бийбър и бельото на Victoria's Secret – звучи като съвършена композиция и е такава. Съпругата на поп звездата Джъстин Бийбър към този момент е лице на новата акция на марката, а фотосите от първата фотосесия са нещо, което не бихме пропуснали.
Руса коса, лешникови очи и съвършена фигура – Хейли Бийбър наподобява тъкмо като ангел на Victoria's Secret и съдействието им е най-логичното нещо на света.
„ Толкова съм щастлива да оповестя, че се причислявам към Victoria's Secret VSCollective – платформа за мощни дами, които употребяват гласа си по достоверен метод ", написа тя в профила си в Instagram.
А по-късно разгласява поредност от фотоси по долни дрехи, от които ни се завива свят. „ За мен е чест да бъда в компанията на тези невероятни дами, доста от които са ме вдъхновявали по безчет способи със личните си истории ", написа тя на страницата на марката.
Хейли споделя още, че няма самообладание да помогне за основаването на позитивна смяна като част от всички тях.
Бийбър не е първият супермодел, който става част от Victoria's Secret тази година. Наскоро Бела Хадид се стана взе участие в новата празнична акция за долни дрехи Mad For Plaid.
Това се случва, след Victoria's Secret даде обещание да промени имиджа си, като заложи на разнообразието от модели, наместо единствено на девойките със съвършени фигури, отбелязва Daily Mail.
Вероятно марката към момента не е подготвен да се раздели изцяло с ангелите си, само че в последна сметка те също са част от разнообразието.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР