Суперлуксозните кросоувъри съчетават скорост, лукс и привлекателност. Тази най-екстравагантна порода

...
Суперлуксозните кросоувъри съчетават скорост, лукс и привлекателност. Тази най-екстравагантна порода
Коментари Харесай

Топ 10 супер SUV-та за 2018-та

Суперлуксозните кросоувъри съчетават скорост, разкош и прелест. Тази най-екстравагантна порода SUV-та, която съществува от едвам десетина години, държи цена, която подсигурява, че нейните представители са от най-ексклузивните коли на пътя.

10.Range Rover SV Coupé



SV Coupé ще бъде най-скъпият Range Rover, създаден в миналото. Всеки от 999-те екземпляра ще бъде с начална цена от 240 000 паунда. Независимо от размера си - с 13 мм по-дълъг от общоприетия Range Rover – той няма да е по никакъв начин муден. Двигателят ще е същия като този на SVAutobiography, а точно компресорен 5.0-литров V8, което значи 557 к.с. и ускоряване от 5.2 сек. до 100 км/ч.

9.Rolls Royce Cullinan



Rolls Royce ще влезе на SUV пазара този декември флагмана Cullinan. Кросоувърът ще бъде оборудван с внушителния 6.8-литров V12 мотор от Rolls Royce Phantom.

8.Aston Martin Varekai



За да се възползва от доходоносния ултралуксозен SUV пазар, Aston Martin ще пусне своя първи кросоувър през идната година. Той ще се основава на концепцията DBX, която бе показана на автомобилното ревю в Женева през 2015 година, макар че се чака моделът да употребява името "Varekai ".

7.Mercedes-AMG GLS 63



Mercedes-Benz показва този модел като "S-Klasse на SUV-тата ". Малко кросоувъри имат по-драматичен мотор - 5.5-литров V8 с два турбокомпресора и оптималната мощ от 577 к.с. От 0 до 100 км/ч GLS 63 форсира за 4.6 секунди.

6.Twisted T40S



Този автомобил коства 116 00 паунда. Дали си заслужава? Обективно - не. Въпреки това, множеството от нас виждат света напълно друго от клиентите на Twisted T40s V8. Ако сте подготвени да преглътнете цената, получавате в действителност автомобил по поръчка, представляващ по-добре управляем и държащ се на пътя Defender, който има безспорен драгоценен камък за мотор.

5.JE Motorworks Zulu2



Да похарчиш 120 000 паунда за Land Rover Defender 110 е неуместно, даже и да става дума за изцяло модифицирания и усъвършенствания Zulu2. Но хората в Близкия изток имат доста пари и желаят ексклузивност. Zulu2 им предлага тъкмо това.

4.Mercedes-AMG G 63



2.5-тонното модифицирано SUV с форма на тухла и битурбо 4.0-литров V8 под капака в никакъв случай не може да бъде кола, която купувате с главата си. Въпреки това, всъдеходът е автомобил, който купувате със сърцето си, тъй като на първо място това е кола за развлечение.

3.Lamborghini Urus



Задвижван от 4.0-литров V8 с два турбокомпресора Urus е най-екстремният модел от сегмента. От 0 до 100 км/ч SUV-то форсира за 3,6 секунди.

2.Range Rover SVAutobiography



SVAutobiography Dynamic съчетава типичния за Range Rover първокласен интериор с извънредния 5.0-литров V8, разполагащ с оптималната мощ от 557 к.с.

1.Betnley Bentayga



Bentayga е първото същински "луксозно " SUV, почтено за съпоставяне с най-луксозните лимузини на пазара. Въпреки, че кросоувърът няма скоростта и гъвкавостта на най-бързите си съперници от сегмента, фактът, че може да бъде сравняван с тях, предлагайки доста повече великолепие, акцентира неговото достижение. В най-хубавия смисъл, той би трябвало просто да бъде приет за един от най-пълните и завладяващи първокласни артикули в света.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР