„Superbrands“ е независима институция, фокусирана върху брандинга. Тя отличава и

...
„Superbrands“ е независима институция, фокусирана върху брандинга. Тя отличава и
Коментари Харесай

„АРТЕКС ИНЖЕНЕРИНГ“ – най-силната бизнес марка в жилищното строителство


„ Superbrands “ е самостоятелна институция, фокусирана върху брандинга. Тя отличава и промотира изключителните търговски марки, които се открояват и преобладават над всички останали в границите на националния пазар.
Брандовете освен би трябвало да се употребяват с доверие, само че и сполучливо да се разграничават от съперниците си в своя сектор; да имат характерност и полезности, които ги вършат неповторими.
Отговаряйки на всички тези условия, „ АРТЕКС ИНЖЕНЕРИНГ “ бе удостоена за трети следващ път с огромната премия на „ Superbrands “.
„ Тази премия е доста специфична за нас, тъй като сега прекосяваме през един не лек интервал. Ще употребявам една библейска метафора – когато си като град, подложен на рид, те брулят и бурите, и ветровете. И когато си водач в жилищното строителство, към теб са отправени най-големите предизвикателства”, сподели на церемонията по награждаване арх. Весела Мирянова, изпълнителен шеф на компанията.
Наградата за „ АРТЕКС ИНЖЕНЕРИНГ “ е още едно доказателство, че бизнес бранд, построен с доста труд, безкомпромисно внимание към детайла, професионално майсторство и честно отношение към клиента, остава мощен, без значение от провокациите, на които е подложен.
В извънредно прецизния си асортимент „ Superbrands” употребяват методика за оценяване на марките, която е универсална за всички 80 страни, реализиращи плана. Селективният развой се реализира на два стадия: посредством конфиденциално гласоподаване на членовете на самостоятелното експертно жури – Борда на Superbrands Bulgaria, и посредством национално гласоподаване на потребителите в интернет, осъществено в партньорство с водещия институт за пазарни изследвания GfK Bulgaria.
Това дава опция експертното мнение да се прегледа паралелно с мнението на потребителите и е още едно доказателство, че доверието на обществото към „ АРТЕКС ИНЖЕНЕРИНГ “ е една от главните аргументи марката да бъде водач в строителството у нас. /БГНЕС

Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР