Супербоул LIII заболя от вируса на „Оскар”-ите. Както никой не

...
Супербоул LIII заболя от вируса на „Оскар”-ите. Както никой не
Коментари Харесай

Проблем: Никой не ще да пее с Маруун 5 на Супербоул

Супербоул LIII заболя от вируса на „ Оскар”-ите. Както никой не желае да води церемонията по разпределяне на филмовите награди, по този начин няма искащи да застанат до Маруун 5 в 13-минутното шоу на полувремето на мача за купата в НФЛ. По информация на „ Варайъти” към този момент близо дузина звезди са отказали да се появят на 4 февруари в Атланта.

Карди Би, която имаше шлагер №1 в Съединени американски щати дружно с Маруун 5, сподели „ не” преди повече от месец. Като причина за отхвърли тя посочи отношението на Лигата към Колин Капърник. Бившият куотърбек на Сан Франциско сега води дело за съглашателство против притежателите на 32-ата тима.

Андре 3000 и Мигос също са отклонили офертата. Все още няма отговор от Мери Джей Блайдж, Ъшър, Лорин Хил и Ники Минаж, към които продуцентите са се обърнали на пожар.
И в случай че за Супербоул LIII най-малко има искащ за хедлайнър на шоуто на полувремето, то за мача през 2020 година и това ще е проблем. Супербоул LIV е по Fox – медията-глашатай на сегашния американски президент и то при започване на година, в която ще се избира възможен нов водач на така наречен свободен свят. Настоящият подобен не е прочут като огромен любим на шоубизнеса и продуцентите се готвят за цялостен отлив на гений за мача в Хюстън.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР