Супер звезди на руското кино пристигат в Свети Влас за

...
Супер звезди на руското кино пристигат в Свети Влас за
Коментари Харесай

Звезда от Кухня снима в Свети Влас

Супер звезди на съветското кино идват в Свети Влас за фотосите на съветския игрален филм „ Големият лов “. Зад лентата стои една от най-големите продуцентски компании в Русия „ ДИКСИ “, като сътрудник от българска страна е „ Мирамар филм “ (Дзифт, LOVE.NET, Вездесъщият).

В продължение на един месец Свети Влас ще се трансформира в сцена на фантастични чудовища, които атакуват кроткото крайбрежие и всяват потрес и смут измежду локалното население. От продукцията не издават повече за сюжета, тъй като има изненадващо развиване и още по-изненадващ край, само че посланието на кино лентата е, че светът ще бъде избавен от тези, които минимум чакаме, написа Hot Arena.

Жанрът на „ Големият лов “ е екшън-комедия. Топ криминалистка от Бургас е осъдена за прочут интервал в едно от най-спокойните места по българското Черноморие – Свети Влас, където по думите ѝ единственото закононарушение, което може да се случи, е „ вятърът да отнесе кърпата ти в морето “. Лентата се снима най-вече на територията на „ Диневи Ризорт “ в Свети Влас. Действието във кино лентата се развива действително в курортния град в края на летни сезон. Главната женска роля е поверена на българската актриса Лорина Камбурова, която изгря в хитовия сериал „ Скъпи наследници “ по БТВ. В мъжките персонажи ще забележим съветските супер звезди Кирил Кяро и Роман Курцин. Кяро е прочут на българската аудитория от престъпния сериал „ Хрътката “, предаван по Българска национална телевизия и Bulgaria ON AIR. Актьорът дойде в Свети Влас със фамилията си и съчетава професионалните си задължения с време за фамилна отмора. Роман Курцин също е прочут на родната аудитория от сериала „ Хотел Елеон “, който се осъществя в българския ефир като продължението на най-успешния съветски сериал „ Кухня “.

Актьорският звезден екип се добавя от Анна Ардова. Сред най-известните филми с нейно присъединяване са нашумелият „ Висоцки. Благодаря, че си жив “ и „ Една за всички “, който ѝ носи през 2010 година почетната премия „ ТЕФИ “. Продуцентите на кино лентата се стопират на Свети Влас след оглед на цялото Черноморие – от Шабла до Резово. „ Влас отговори на всички условия за местоположения и инфраструктура, както и на главната поръчка във кино лентата, че действието се развива в едно безшумно и умерено място “, показа Матей Константинов от „ Мирамар “. „ Големият лов “ ще се популяризира в Русия от най-голямата дистрибуторска компания „ Каро Прокат “ на над 2000 екрана и ще се излъчи от ефирна телевизия с многомилионна публика.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР