Супепродукцията Отмъстителите на Марвел впечатли критиката в навечерието на американската

...
Супепродукцията Отмъстителите на Марвел впечатли критиката в навечерието на американската
Коментари Харесай

"Отмъстителите" се канят да отвеят боксофиса

Супепродукцията " Отмъстителите " на " Марвел " впечатли рецензията в навечерието на американската си премиера, която се чака да е една от най-силните в историята, съобщи " Ройтерс ".

" Отмъстителите: Война до безкрайност ", който събира над 20 супергерои в ослепително звезден състав, бе окуражителен за мащаба, остроумието си и спиращия дъха край. " Марвел " удари джакпота още веднъж, написа " Холивуд рипортър ", а USA Today се радва на " непредвидените обрати, изненадите, трагичните жертви и край, който ще раздруса почитателите ".

 Робърт Дауни Джуниър
© Reuters

Робърт Дауни Джуниър

Боксофис анализаторите чакат следващата серия да разбие, или най-малко да изравни рекордния дебют на седмата серия от " Междузвездни войни " - " Силата се пробужда " от 2015 година, която събра 248 млн. $ в боксофиса. Само пет кино лентата в историята са минавали границата от 200 млн. $ в първия си уикенд. Над 1000 от прожекциите, които стартират в Съединени американски щати довечера, са изцяло разпродадени.

Звездите на " Отмъстителите " се забавляваха на аления килим нощес на формалната премиера си в Ел Ей. Робърт Дауни Джуниър, Бенедикт Къмбърбач, Скарлет Йохансон, Крис Еванс и Джош Бролин са единствено някои от актьорите във кино лентата, който е и с впечатляващ продукционен бюджет. " Дисни " обаче не споделя формалните числа, нито детайлности за бюджета.

 Крис прат
© Reuters

Крис прат

Зрителите могат да чакат Железния човек, Капитан Америка, Черната вдовица, Спайдърмен и още над дузина супергерои, които ще влязат в борба на живот и гибел със злодея Танос. " Варайъти " също назова кино лентата обилен и замайващ и също предсказа, че " мрачният му и заплашителен " край ще шокира публиката. " Умират ли някои от обичаните ни герои? Отговорът е да. Но в действителност краят е толкоз дръзновен, че осъзнаваш, че има някакъв трик. "

Все отново не всички са възторжени. TimeOut назова кино лентата " претрупано лятно развлечение ", а Slant Magazine съобщи, че " монотонноста от маниакални моменти " уморява фена и го оставя безсърдечен.

" Война до безкрайност " няма да е последната серия от поредицата - още един филм, към този момент без заглавие, е плануван за май 2019 г.ъ

" Отмъстителите: Война до безкрайност " е и новата киноигра на " Дневник ". Читателите могат да завоюват билети за прожекции и истински награди, в случай че отговорят на въпросите, свързани с кино лентата.

Всичко, което би трябвало да знаете за: Отмъстителите: война до безкрайност (3)

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР