Сухопътните войски от Центъра за подготовка на специалисти в Сливен

...
Сухопътните войски от Центъра за подготовка на специалисти в Сливен
Коментари Харесай

Дядо Коледа смени шейната със съветски боен танк и самолет L-410

Сухопътните войски от Центъра за подготовка на експерти в Сливен се похвалиха с предпразничен парадокс. По мотив идните коледни празници те проведоха събитие, на което дядо Коледа да зарадва децата на военнослужещите и цивилните чиновници. Белобрадият дъртак обаче смени шейната и елените и вместо това се появи при децата с танк Т-72.

Той беше придружаван от Снежанка, а визитата му наподобява породи неспокойствие освен измежду най-малките жители на Сливен, само че и измежду чиновниците на Центъра, които споделиха за срещата в страницата си във Facebook.

Коледното " празненство " се прави за втора година. Изглежда уредниците не са видели нищо тревожно в това да го проведат още веднъж - нищо, че единствено на няколко километра от нас продължава стартирана от Русия на територията на Украйна пълномащабна война, където танковете Т-72 се употребяват на фронта, вместо по празници.

Бойната машина е руско произвеждане и към момента се употребява от украинските въоръжени сили, които се пазят от непровокираната съветска инвазия. Използването ѝ за пресъздаването на коледен дух по-скоро идва да напомни, че комунизмът може и да падна, само че соцът още не си е тръгнал, най-малко в Сливен. Идеята за събитието е дело на полковник Любомир Вачев, а от Центъра разказват проявата като " опция децата на военнослужещите да видят къде работят техните родители ".

Междувременно дядо Коледа наподобява е посетил и авиобазата в Граф Игнатиево.

Този път не със руски военен танк. А с чешки транспортен аероплан.

Модела на самолета " издадоха " от авиобаза Крумово - L-410. На Граф Игнатиево, дружно със Снежанка, положителният дъртак е раздал дарове на най-малките.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР