Суецкият канал в Египет е блокиран от голям товарен кораб,

...
Суецкият канал в Египет е блокиран от голям товарен кораб,
Коментари Харесай

Кораб заседна и блокира Суецкия канал

Суецкият канал в Египет е блокиран от огромен товарен транспортен съд, който е затънал откакто се е завъртял в тесния канал, демонстрират уеб сайтове за следене на кораби, съобщи БГНЕС.
Няколко влекача пробваха да оказват помощ за преместването на 59-метровия кораб " Ever Given ", който аргументи скупчване на кораби и спря трафика.
 Новият Суецки канал заплашва екосистемата на Средиземно море Новият Суецки канал заплашва екосистемата на Средиземно море
Откритият преди дни нов Суецки канал Между Червено и Средиземно море слага екологични въпроси. Докато управляващи и политици се радват, ч...
Инцидентът е станал на север от пристанището Суец.
" Ever Give " е регистриран в Панама и пътува от Китай до пристанищния град Ротердам в Нидерландия. Корабът засяда на път към Средиземно море. Той е издигнат през 2018 година и се експлоатира от транспортната компания " Evergreen Marine ".
Суецкият канал пресича Суецкия провлак в Египет. Дълъг е към 193 км и включва три естествени езера. Водният път свързва Средиземно море с Червено море, осигурявайки най-късата морска връзка сред Азия и Европа.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР