Субсидираната от Suzuki Motor Corporation компания Maruti Suzuki India разпространи

...
Субсидираната от Suzuki Motor Corporation компания Maruti Suzuki India разпространи
Коментари Харесай

Suzuki с ново Baleno

Субсидираната от Suzuki Motor Corporation компания Maruti Suzuki India популяризира първите детайлности за напълно новото потомство на хитовия си модел Baleno, коюто с изключение на в страната ще се предлага и в Африка, Латинска Америка, Близкия Изток и други страни.

Лансираното на индийския пазар през 2015 година Suzuki Baleno се радва на отличен потребителски интерес на локално равнище, като от компанията показват, че моделът се най-популярен измежду младите консуматори под формата на решение за градски превоз.

През ноември предходната година, продажбите на Suzuki Baleno в Индия доближиха равнище от 1 000 000 екземляра, а за календарната моделът регистрира 172 241 продажби и трето място в ТОП 10 на най-търсените в в страната.

С напълно нов дизайн на екстериора и интериора си, новото Suzuki Baleno е с съществени габарити дължина 3990 мм, широчина 1745 мм и височина от 1500 мм. Двигателят му е 1.2-литров бензинов със start-stop функционалност за спестовност на гориво, като елементът е конфигуриран с петстепенна ръчна предавателна кутия.

В оборудването на новото Suzuki Baleno са включени диодни дневни светлини, климатична апаратура с въздуховоди за задните седалки, прожекционен (head-up) екран, мултимедийна и инфо-комуникационна система с 9-инчов екран и други.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР