Субсидираната от Suzuki Motor Corporation индийска компания Maruti Suzuki India

...
Субсидираната от Suzuki Motor Corporation индийска компания Maruti Suzuki India
Коментари Харесай

Suzuki с изцяло нова Grand Vitara в Индия

Субсидираната от Suzuki Motor Corporation индийска компания Maruti Suzuki India Limited анонсира първите детайлности за новото потомство на емблемата Grand Vitara, който ще бъде стартиран освен на локалния пазар, само че и на други, включително и в Африка.

Новото Suzuki Grand Vitara e с съществени габарити дължина 4345 мм, широчина 1795 мм и височина от 1645 мм. SUV моделът ще бъде разполагаем в две незареждаеми 1.5-литров хибридни модификации, като според от желанията си, клиентите ще могат да избират сред e-CVT трансмисия, петстпенна ръчна и 6-степенна автоматизирана предавателна кутия.

В оборудването на новата Grand Vitara ще могат да бъдат включени панорамен стъклен таван, прожекционен head-up екран, седалки с вентилация, система за видео наблюдаване към цялото транспортно средство, система за безжично зареждане на мобилен телефон и други.

За първи път на индийския пазар, Suzuki стартира версия на Vitara със система за задвижване на четирите колела ALLGRIP SELECT.

Новата Grand Vitara е резултат от съдействието на Toyota Motor Corporation и Suzuki Motor Corporation, и ще се създава от Toyota Kirloskar Motor.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР