Subaru използва международното изложение в Лос Анджелис, за да представи

...
Subaru използва международното изложение в Лос Анджелис, за да представи
Коментари Харесай

Subaru показа новата Impreza

Subaru употребява интернационалното ревю в Лос Анджелис, с цел да показа пред света новото поколение- моделна година 2024, на емблемата си Impreza.

Шестата генерация на Impreza дебютира с напълно нов дизайн на екстериора и интериора си, като от Subaru дават обещание, че моделът ще предложи ново измерение във връзка с сигурността, свързаността и оборудването.

В оборудването на Impreza 2024 ще могат да бъдат открити 11.6-инчов отвесен SUBARU STARLINK централен екран, усъвършенствана и към този момент общоприета система EyeSight за асистиране на ръководството, опция за безжично консолидиране на мобилен телефон посредством Apple CarPlay и wireless Android Auto, общоприета система за задвижване на четирите колела Subaru Symmetrical All-Wheel Drive,

Новата Impreza ще се предлага от Subaru в три съществени равнища на осъществяване, като Base и Sport ще бъдат изпълнени с двулитров, четилицилиндров боксеров мотор със 152 конски сили.

Новото за Impreza равнище на съоръжение RS ще бъде екипирано с 2.5-литров боксеров мотор със 182 конски сили, а бъдещите му притежатели ще могат да разчитат на извънредни екстериорни и интериорни приложения, 18-цолови алуминиеви джанти, аеродинамичен пакет и други.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР