Subaru избра "домашния" автосалон в Токио за премиерата на спортен

...
Subaru избра "домашния" автосалон в Токио за премиерата на спортен
Коментари Харесай

WRX от ново поколение

Subaru избра "домашния " автосалон в Токио за премиерата на състезателен седан, който трасира бъдещия дизайн на марката и идващия WRX, който се чака през 2019 или 2020 година


Viziv Performance е дълъг 4 630, необятен 1 950 и висок 1 430 мм. Междуосието от 2 730 мм и по-дълго от базата на настоящото потомство WRX (2 650 мм). Прототипът е оборудван с опозитен мотор и фирмената система за двойно предаване Symmetrical AWD, само че японците не разкриват повече информация.



Каросерията на седана изобилства на въглеродни влакна. От въглерод са направени броните, покривът и веждите на калниците. Страничните огледала са сменени от камери.



Оборудването включва богат набор от системи за сигурност и автопилот, който ще се появи в серийните модели на Subaru през 2020 година В салона има огромен сензорен екран, ситуиран отвесно като в Tesla.



Subaru не употребява названието VIZIV за пръв път. През 2013 година отново на Токийския автосалон компанията показа концептуален кросоувър с хибридна задвижваща система, формирана от двулитров дизелов боксер и два електромотора.

























Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР