Студентка беше убита от онлайн дилър на стероиди, който й

...
Студентка беше убита от онлайн дилър на стероиди, който й
Коментари Харесай

Студентка умря след прием на токсично хапче за отслабване „Руска рулетка" СНИМКИ

Студентка беше убита от онлайн дилър на стероиди, който й продал отровен опиат за намаляване, наименуван „ Руска рулетка “. Мъжът, упрекнат в ликвидиране, бе изслушан през днешния ден в съда.

Елоиз Пари, на 21 години, купила хапчетата, съдържащи отровното вещество динтрофенол (DNP) от 32-годишния Бернар Ребело, откакто е видяла да ги популяризира в уеб конгреси, написа "Мирър ".


Ребело от Госпор, Хемпшир, е изправен пред съда за ликвидиране и е упрекната в пазаруването на праха от химическа фабрика в Китай и продажбата му като таблетки на хора по света, в това число и на умрялата Пари.

Жената приела осем капсули, след което се сринала и претърпяла съдбовен сърдечен удар. Това се случило през април 2015 година

Динтрофенолът не е основан за консумация от хората и за първи път е употребен за произвеждане на бомби през Първата международна война. Приемът на лекарството е сравняван в обществените медии с играенето на съветска
рулетка и е известен измежду диетите поради способността си да изгаря мазнини.


Печалбите от начинанието на мъжа били обилни. Подсъдимият е почнал своята активност с продажбата на стероиди на културисти и по-късно е минал към пазара на DNP.

Ребело се опитал да прикрие доставяния от него артикул, като го маркирал и неправилно разказва по подобен метод, че да заблуди митниците и налагането на управляващите във Англия и на други места.

Ребело се яви през днешния ден в съда за ново разглеждане на обвиняването за ликвидиране.

Превод: БЛИЦ




СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР