Студенти представиха своите уникални продукти на специално подготвени от тях

...
Студенти представиха своите уникални продукти на специално подготвени от тях
Коментари Харесай

Кулинарното изложение “Food Innovation Exhibition” се проведе във Варна


Студенти показаха своите неповторими артикули на особено готови от тях щандове в Учебния ресторант на Институт по кулинарни изкуства във Варна.

Екипът на Висше учебно заведение по мениджмънт организира следващото издание на “Food Innovation Exhibition ”, неповторимото кулинарно ревю, в което основни настоящи шеф-готвачи са студентите от Институт по кулинарни изкуства към Висше учебно заведение по мениджмънт, Варна, заяви Агенция " Булфото ".

Като част от дисциплината „ Иновации и креативност в кулинарните изкуства “, студентите от специалностите „ Гастрономия и кулинарни изкуства “ и „ Хотелиерство и кулинарни изкуства “ имаха задачата да основат свои лични новаторски артикули, както и да разработят тяхното внедряване в действителни условия.



Проведоха практическият детайл от изпита на студентите приготвиха лични щандове, на които предложиха своите новаторски артикули пред преподавателите по дисциплината и външни оценители – експерти от кулинарния бранш.

Някои от новаторските хрумвания тази година са Чипс от лаваш, Лютеница с ягоди, Еротични близалки, Горчица с български усет, Прясна паста с чубрица, Баклава с шоколад и патладжан, Гозба дип, Бонбони с ракия и доста други.



 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР