Студент от Молдова е най-силният мъж на Русенския университет. 20-годишният

...
Студент от Молдова е най-силният мъж на Русенския университет. 20-годишният
Коментари Харесай

Студент от Молдова е най-силният мъж в Русенския университет

Студент от Молдова е най-силният мъж на Русенския университет. 20-годишният Александър Танасов надделя конкуренцията в десетото издание на силовия многобой „ Стронг Мен ”.

Русе

Студентът по „ Кинезитерапия ” Александър Танасов е от популации най-вече с българи регион Тараклия. Той завоюва конкуренцията по канадска битка в Русенския университет по-рано тази пролет.
Александър Танасов: Преди това упражнявах, само че за канадската битка. Тук единствено пристигнах да релаксирам, тъй като ме изкефи този тип спорт.
Александър се оправи впечатляващо и в другите дисциплини на силовия многобой. Той реалокира огромна тракторна гума на разстояние от 20 метра за по-малко от 25 секунди, изхвърли 16 - килограмова тежест на близо 7 метра, а в най-атрактивната част изтегли лек автомобил цялостен с мажоретки за по-малко от 13 секунди по 20-метровото трасе. Това бе задоволително да пребори конкуренцията на другите 6 участници и да заслужи златния орден в крайното класиране на многобоя.

Силовият многобой постави завършек на обичайните Пролетни спортни игри в Русенския университет, в които над 300 студенти мериха сили в 7 типа спорт.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР