Студът в Бургас взе първата си жертва тази нощ. Трупът

...
Студът в Бургас взе първата си жертва тази нощ. Трупът
Коментари Харесай

Студът взе първа жертва в Бургас /снимки/

Студът в Бургас взе първата си жертва тази нощ. Трупът на мъж лежи на пазара " Краснодар ", написа lupa.bg. Районът е прочут с бездомниците, които спят там основават дискомфорт на бургазлии.
Тялото е покрито с родопско одеяло и се намира наоколо до входа на супермаркета. Бездомниците, които спят там пият алкохол и даже доста постоянно правят физиологичните си потребности пред очите на минувачите.
Мъжът, който е умрял, е клошарят, който всички познават като паметния Рамбо. Той е умрял в съня си, като евентуално е измръзнал.
Според прогнозата на синопцитите предстоят " ледени дни ", когато температурата няма да се вдигне над нула градуса.
Малцина знаят същинското му име. За всички е бил прочут просто като Рамбо, а прозвището му е било обещано преди доста години от зарзаватчии, които го употребиха за тежка физическа работа. Преди да се пропие трайно той е помагал доста на търговците от пазара.
От много време обаче ситуацията при него е било неспасяемо и Рамбо съвсем не изтрезнявал. Не подхващал и работа. Вече го мързяло. Разчитал единствено на милостинята на инцидентни жители. Мнозина го съжалявали и инициирали разнообразни акции в негова поддръжка. Резултатът постоянно обаче бил пагубен.
По информация на Флагман.бг Рамбо 4 пъти е бил настаняван в общински подслон за бездомни. Осигурявано му е легло, топла храна, нови облекла, медикаменти, само че той не изкарвал повече от седмица. Тръгвал си, тъй като в приюта има едно главно предписание – никакъв алкохол.
В последните две години той и приятелите му – също крайни несрестници, които сами са избрали този метод на живот, създавали много проблеми на търговците от най-голямото зеленчуково пазарище в Бургас. Биели се, правели панаири и крадяли стоката им. Те настояли полицията да се намеси и да ги разсели на друго място.
За малко през 2020 година, Рамбо и другите клошари изчезнали, само че бързо се върнали. След това служителите на реда от Първо районно управление (на МВР) правили постоянни инспекции, с цел да ги респектират и фактически съумели да ги укротят.
За Рамбо е известно единствено, че е от село Зидарово. Самият той разказвал няколко разнообразни истории за себе си – първата, че е изпъден от сина си, а втората – че е проиграл на комар всичко, което има. Предполагаемата му възраст е към 60 години.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР