Сценичният режисьор на световноизвестната музикална група Little Mix и хитовата

...
Сценичният режисьор на световноизвестната музикална група Little Mix и хитовата
Коментари Харесай

Виктория работи със сценичния режисьор на Little Mix и Дуа Липа за Евровизия 2021

Сценичният режисьор на световноизвестната музикална група Little Mix и хитовата поп изпълнителка Дуа Липа ще работи с Виктория за Евровизия 2021. Дан Шиптън гостува в София, където организира подготовки с българския представител в най-голямата музикална конкуренция.

Виктория ще вземе присъединяване във втория полуфинал на Евровизия на 20-и май с песента „ Growing Up is Getting Old”, а феновете в цяла Европа и българите в чужбина ще могат да я поддържат. За първи път на сцената в Ротердам българката ще излезе на 11-и май, когато ще се организира първата подготовка на България.

Дан Шиптън е театрален режисьор от Англия и осъществя доста от най-големите ТВ стратегии на BBC. Освен с работата си със международно известни реализатори, той работи и по основаването на откриващата и закриващата гала на Олимпийските игри в Лондон.

За театралното показване на България и Виктория за Евровизия 2021 той ще си партнира с Марвин Дитман - режисьор, хореограф и изобретателен шеф, който е печелил Евровизия през 2014 година с Австрия и Кончита Вурст. Зад гърба си Дитман има и трето мяста на Евровизия 2018 с австрийския реализатор Сийзър Сампсън.

Дан Шиптън показа усещанията си от работата с Виктория: “Виктория е необикновен актьор и се веселя, че имаме опция да работим дружно. Харесах я още в първия миг. Има страхотна сила и съумява да заплени всеки, който я гледа. Тя е доста прочувствен човек и съумява да покаже това посредством песните си, които в действителност те карат да се замислиш за значимите неща в живота. Това сигурно ще я отличи от всички останали актьори в състезанието през 2021 година. Вярвам, че ще се оправи ужасно.”

Българското присъединяване в песенния конкурс Евровизия се осъществя като публично-частно партньорство сред Българска национална телевизия и Ligna Group, с поддръжката на българската финтех компания iCard – общоприет спонсор на Евровизия България.

Евровизия 2021 ще се организира в Ротердам на 18-и, 20-и и 22-ри май. Зрителите в България могат да гледат шоуто онлайн по Българска национална телевизия 1 от 22:00 часа.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР