Сценаристът на Слави и новопръкнал се депутат Филип Станев харчи

...
Сценаристът на Слави и новопръкнал се депутат Филип Станев харчи
Коментари Харесай

Един от най-верните хора на Слави пръска луди суми за луксозни почивки

 Сценаристът на Слави и новопръкнал се народен представител Филип Станев харчи великодушни суми за екскурзии и почивки за себе си и фамилията си.

Станев е женен за своя колежа - Калинка, която също бе част от екипа сценаристи на " Шоуто на Слави ", преди то да бъде свалено от ефира на бТВ. Двамата имат наследник - Борис, с който пътувам на всяка своя почивка. От фотосите им в обществените мрежи се вижда, че ги притеглят най-вече скъпите морски дестинации в Европа, от където имат цяла поредност фотосесии. Съпругата на Станев също е с язвителен език и не се въздържа от политически мнения. Във фейсбук профила си тя е показала, че сегашната й месторабота е " Мафия ". 

Не е ясно какво е имала поради и дали това е просто метафора, само че и няма данни в формалния уебсайт на кабеларката на Трифонов тя да продължава да бъде част от екипа на сценаристите му. Иначе Филип, който ще остане в историята с грозния си акт със скъсването на фотографията на президента Росен Плевнелиев в народен ефир, го раздава човек от народа. Вози се из столицата с трамваи, въпреки да пръска с лека ръка хилядарка по почивки. 

Станев е измежду най-верните хора на Трифонов към този момент 21 години. Попада в екипа му още през 2000 година, а съгласно мълвата заплатата му при Дългия е измежду най-високите в редколегията, написа " Ретро ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР