Стряскаща промяна в лицето на холивудската актриса Деми Мур запали

...
Стряскаща промяна в лицето на холивудската актриса Деми Мур запали
Коментари Харесай

Корекции или катастрофа? Деми Мур показа чисто ново лице СНИ...

Стряскаща смяна в лицето на холивудската актриса Деми Мур възпламени мрежата след следващата изобилна доза корекции на хубавицата. Почитателите й останаха извънредно разочаровани от метода, по който изглеждаше лицето й по време на последната й изява. Припомняме, че тя бе посетител на стилните награди, състояли се в Лондон.

За вечерта 59-годишната холивудска звезда бе заложила на рокля с кристали. За нейно голямо страдание обаче даже блясъкът им не съумя да отвлече вниманието на присъстващите от орезиленото й лице.

Резултатът е пагубен

За никого не е загадка, че Деми Мур, която взе участие в „ Редник Джейн “ прибегна до радикална операция на лицето си. Това се случи при започване на годината.



фотография: Matt Baron/Shutterstock

По всичко проличава, че холивудската звезда изрично отхвърля да одобри измененията, свързани с напредването на възрастта и се пробва по всякакъв начин да се поддържа с юношески лик.

Тя води яростна битка с всяка гънка, само че крайният резултат е повече от жалък. Очевидно Деми Мур е заложила на несъразмерното потребление на ботокс и интервенции, което води до противоположен на стремежи резултат.

Феновете й са безапелационни, че от красивата актриса, са останали единствено очите.

„ Импланти в бузите й. Когато се усмихва, наподобява естествено. Когато е без усмивка, е необичайно. Толкова е тъжно да гледаш, че старостта е неизбежна “, „ Тя е направила нещо неправилно с бузите си, наподобява неприятно “, означават феновете й.

Отпуснатите бузи в комбиниране с прекомерно огромните скули вършат Деми Мур да наподобява като Жокера. Повече от явно е, че почитателите й са недоволни от новата промяна. Те не се тормозят да посочат истината в обществените мрежи.

Коментарите им гласят, че слагането на импланти в бузите на звездата е повече от несполучливо.

Деми получи мнения освен за лицето. Роклята също не се хареса на „ диван-стилистите “. Според тях тоалетът не е бил вярно селекциониран. Те я посъветваха идващият път да заложи на облекло до пода, с цел да не се набиват на очи подутите й крайници.

Въпреки всичко скептиците са принудени да признаят, че за своите 59 години Деми наподобява много обичайно. Особено като се има поради, че е била омъжена три пъти и е родила три дъщери, написа blitz.bg.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР