Строително-инвестиционната компания EuroPproperty завърши най-голямата сделка на имотния пазар за

...
Строително-инвестиционната компания EuroPproperty завърши най-голямата сделка на имотния пазар за
Коментари Харесай

EuroProperty завърши най-голямата имотна сделка за 2023 г. до момента с продажбата на Sofia Office Center

Строително-инвестиционната компания EuroPproperty приключи най-голямата договорка на имотния пазар за тази година досега с продажбата на Sofia Office Center на бул. " Цариградско шосе " на интернационалната компания за ръководство на парцели Every. Престижната офис постройка от клас А дава отговор на най-високите стандарти за резистентност, разполага с първокласни офис площи на отлична локация и необятен набор от улеснения, оповестиха от компанията.

За ЕuroProperty работата по плана Sofia Office Center стартира през 2017 година и до през днешния ден минава сполучливо през всички стъпки на капиталовото обмисляне и развиване. Благодарение на знанията и уменията на екипа, компанията бързо трансформира бизнес концепцията си в една от най-eмблематичните офис здания в България и образец за стабилно строителство с световно приет документ за резистентност. Договорката за отдаване на офис пространства на Chaos Group през 2021 година е една от най-големите наемни покупко-продажби на пазара и през днешния ден Sofia Office Center предлага модернa работна среда на някои от най-иновативните софтуерни марки в града.

Офис центърът разполага с повърхност от 24 800 кв.м. и 14 етажа  и предлага гъвкави офис решения, които могат да бъдат проведени по отношение на потребностите и желанията на разнообразни видове бизнеси. Сградата разполага с кафе, заведения за хранене с отлична транспортна обезпеченост. Безспорно преимущество на парцела е превъзходната панорама към София, а непосредствената непосредственост до Летище София улеснява интернационалните бизнес пътувания. Сградата има и сертифкат „ Отличен “ от BREEAM за енергийна успеваемост.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР