Строителният предприемач Денислав Хаджиев дойде в Lupa.bg да се облаче

...
Строителният предприемач Денислав Хаджиев дойде в Lupa.bg да се облаче
Коментари Харесай

Строителен предприемач пред Lupa.bg: Шеф на отряд Кобра ме рекетира

Строителният бизнесмен Денислав Хаджиев пристигна в Lupa.bg да се облаче от рекет от спецченге Венци, който се показва като началник на отряд " Кобра " в специфичните служби. Проблемът е за скеле, което компанията на изнудвания мъж е употребила и след това върнала пред очевидци. 

Преди 3 седмици Денислав седи в известно столично заведение, когато незнаен за него човек му се показва като началник на отряд " Кобра ", без да се легитимира по никакъв метод.



Представилият се за Венци мъж (на снимката) стартира диалог с нападателен звук:

" Взел си скеле, което би трябвало да върнеш и дължиш 15 000 лв.. Давам ти 5 дни да го демонтираш ти персонално и да го предадеш ", споделя ченгето и си допира челото заплашително до това на Денислав. С по-тих звук той продължава със закани, като дава обещание с два буса и чиновници на отряд " Кобра " да го вземе и да го разноски на Витоша до " Морените ", споделя пред Lupa.bg Хаджиев.

Минават тези 5 дни и никой не търси Денислав за обещаната " туристическа разходка ".



Днес обаче, сините бусове на спецчастите посещават адресите на другари на Денислав и съгласно неговите думи стартират да тормозят роднините им, за което пострадалият ни изпрати фотоси от видеокамери на обектите.



Бизнесменът, който се занимава със строителство, счита да подаде сигнал-жалба в полицията за оказания му тормоз.



Казусът е абсурден, тъй като съгласно Денислав няма подадена тъжба от притежателя на скелето, а се работи като в мутренските времена. Хаджиев е безапелационен пред Lupa.bg, че не държи никакво скеле и може да потвърди със очевидци, че то е върнато. 

Медията ни ще продължи да следи случая. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР