Строителната фирма „Джи пи груп“ се отказва от обществената поръчка,

...
Строителната фирма „Джи пи груп“ се отказва от обществената поръчка,
Коментари Харесай

Джи Пи Груп“ се отказва от ремонта на трасето на трамвай №5

Строителната компания „ Джи пи груп “ се отхвърля от публичната поръчка, предоставена от Столичната община за ремонт на трамвайното трасе на линия номер 5 по бул. Цар Борис Трети. Това съобщи кметът на столицата Йорданка Фандъкова.
Припомняме, че в края на благата седмица министър председателят Бойко Борисов изиска от Агенция " Пътна инфраструктура " да извади компанията от плановете с европейско и държавно финансиране.
" Конкурсът още не е дефинитивно приключен, няма подписан контракт и следва да бъде класирана, най-вероятно, втората компания, която е класирана. Друг обект - това е зона 2 на ул. " Граф Игнатиев ", който се извършва от компанията, ще продължи да се извършва, тъй като не бихме могли да оставим разкопана улицата по средата. Знаете, че увеличихме оптимално контрола при всяко несъблюдение. Знаете, и големите наказания, които сме заложили в контракта ".
Пред публицисти кметът добави, че страната ще отпусне на Столичната община нужните средства за придобиването на къщата-музей на поета Пейо Яворов.

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР