Строителна фирма ИСА – 2000, която има договор с Община

...
Строителна фирма ИСА – 2000, която има договор с Община
Коментари Харесай

Обещават ремонт на Рогошко шосе за 533 дни

Строителна компания „ ИСА – 2000 ”, която има контракт с Община Пловдив за пробива до Водната палата, ще прави главен ремонт на Рогошко шосе, в случай че няма обжалване на публичната поръчка. 

Още три компании – „ Парсек груп ”, „ Европейски пътища ” и консорциум „ Адата 22 ”, в който взе участие София Асфалт ” – бяха подали предложения за Рогошко шосе, само че са отстранени от комисията с претекст, че не са изпълнили всички условия на възложителя. 

Обществената поръчка е оповестена с планирана стойност  12,5 млн. лв. без Данък добавена стойност. Фирмата на Юлиан Инджов е показала цена 12 490 286 лв. и съгласно комисията тя е най-ниската. „ ИСА – 2000 ” дава обещание да приключи ремонта на пътното платно и тротоарите и LED осветяване за 533 дни. За съпоставяне, „ Парсек груп ” са дали 1000 дни период, а „ Европейски пътища ” и „ Адата ” – 1080 дни. 

Договор с определената компания ще бъде подписан, откакто тя показа документи и в случай че няма обжалване. За ремонт на Рогошко шосе има направен план.  В изискванията на поръчката е включена и злощастната отбивка от булеварда към индустриалната зона и Марица, където през зимата големите ями се пълнят с тиня, през лятото се подвигат гъсти облаци прахуляк.

Фирма " ИСА - 2000 " разшири и реконструира пътя от Пловдив до Асеновград, също така построи кръгово кръстовище на Околовръстното шосе до някогашната караулка. Представителят на сдружението инж. Паун Иванов увери, че  разполагат със лична база и задоволителен личен състав.

Изпълнението на пробива до Водната палата е спряно и по всяка възможност няма да се възобнови. 

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР