Стрийминг услугата от холивудския гигант The Walt Disney Company -

...
Стрийминг услугата от холивудския гигант The Walt Disney Company -
Коментари Харесай

Disney+ тръгва у нас на цена от 8 евро на месец

Стрийминг услугата от холивудския колос The Walt Disney Company - Disney+, започва в България от през днешния ден. Цената ѝ е 7,99 евро на месец или 79,90 евро за годишен абонамент.

С над 900 кино лентата, повече от 600 сериала и 180 извънредни истински продукции от Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic и други, Disney+ ще даде естрада на извънредно наличие, събрано на едно място, като по този начин ще конкурира платформи като HBO и Netflix.

Към момента Disney+ започва в България като услуга без превод на български език. Компанията води договаряния с разнообразни студиа у нас за превод на наличието, оповестява Money.bg. Кога обаче потребителите у нас ще могат да гледат филми и сериали на роден език, още не е ясно.

От Disney оповестиха, че ще оферират развлечение за всички възрасти и настроения, а наличието на стрийминг услугата е извънредно разнообразна композиция от извънредни истински продукции, обичани класики, най-актуалните блокбъстъри и сбирката от телевизионно наличие на Disney.

Всяка година повече от 100 нови кино лентата, сериали и развлекателни стратегии ще бъдат добавяни към Disney+, а най-новите заглавия ще идват непосредствено от киното.

За първи път почитателите в България ще имат достъп до цялото наличие на Star Wars, събрано на едно място. Абонатите ще могат да се насладят на " Obi-Wan Kenobi " и двата сезона на „ The Mandalorian “. Освен това Disney+ ще бъде домът и на цялата Скайуокър сага - от 1-и до 9-и епизод на „ Star Wars “.

Още при старта на услугата почитателите на супергерои ще имат достъп до 55 кино лентата от Marvel Studios, в това число и номинирания за Оскар „ Shang-Chi and the Legend of The Ten Rings “ („ Шанг-Чи и легендата за десетте пръстена “), както и „ Eternals “ („ Вечните “), „ Avengers: Endgame “ („ Отмъстителите: Краят “) и „ Captain Marvel “ („ Капитан Марвел “). Disney+ ще предложи и повече от 60 сериала на Marvel, измежду които „ Moon Knight “, „ Loki “ и „ WandaVision “.

Потребителите ще получат висококачествено прекарване и свойства като едновременен стрийм на до 4 устройства, безкрайно евакуиране на наличие на до 10 устройства,

IMAX Enhanced режим за избрани заглавия и опция за прибавяне на до 7 разнообразни профила. Родителите ще могат да основават детски профили, тъй че децата им да имат достъп до уместно за възрастта им наличие. Disney+ предлага и функционалност за групово гледане (Groupwatch feature), която разрешава виртуално споделено гледане за до 6 души.

Услугата е налична на многообразие от мобилни и connected TV устройства (устройства, позволяващи стрийминг на видео съдържание), в това число iPhone и iPad и Android смарт телефони и таблети; Desktop и Web; гейминг конзоли Sony PlayStation и Microsoft Xbox; стрийминг медия плейъри Apple TV и Chromecast; Amazon Fire TV, Amazon Fire Tablet; Android, Sony, Samsung и LG smart тв приемници и доста други.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР