Стрийминг платформата HBO Max, която обединява собственото производство на съдържание

...
Стрийминг платформата HBO Max, която обединява собственото производство на съдържание
Коментари Харесай

Гледаме за първи път Станция единайсет по HBO Мах

Стрийминг платформата HBO Max, която сплотява личното произвеждане на наличие на HBO, Warner Bros., DC, Cartoon Network, Max Originals и доста други лицензионни заглавия, към този момент е налична в България. HBO Max замества напълно HBO GO.

Новата платформа е налична за пряк абонамент от клиенти, както и посредством определени мобилни оператори и сътрудници за разпространяване на телевизия. Кристина Сулебакк, общоприет управител, HBO Max EMEA, показа „ Много сме удовлетворени, че HBO Max към този момент е налична в България и дава най-хубавото развлечение, филми, европейски продукции и стратегии за деца от марките на WarnerMedia на едно място.

Както и че можем да предложим на българските почитатели на нашите страхотни истории невероятна отстъпка от 33% от постоянната месечна такса за пряк абонамент.” Както и добавя, че „ за нашия европейски бизнес в Централна и Източна Европа всичко стартира през далечната 1991 година с първите ни телевизионни канали и ние сме удовлетворени, че през днешния ден, повече от 30 години по-късно, предлагаме на почитателите в района един изцяло нов метод за достъп до обичаното им наличие.”

Всички клиенти на HBO GO до този миг ще бъдат автоматизирано трансферирани към новата платформа, като компанията прави жест към всички лоялни клиенти с пряк абонамент, като те ще заплащат понижена промоционална цена от единствено 3.30 евро на месец, или по-малко от тази за HBO GO, която беше 3.99 евро на месец.

Промоцията ще спести на клиентите повече от 30% (или тъкмо 33%) от новия общоприет месечен абонамент, който се вкарва за HBO Max и е на стройност 4.99 евро на месец. Важно е да се означи, че отстъпката важи единствено за директни клиенти и при непрестанно прилагане на абонамента, в случай че се направи пауза, в действие при подновяването влиза единичната месечна цена. Новите клиенти, искащи да употребяват пряк абонамент, които се записват преди 31 март, също ще могат да възползват от тази отстъпка за целия период на прилагане без спиране на услугата.

Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР