Стресът е нещо ужасно. И понякога не е нещо, от

...
Стресът е нещо ужасно. И понякога не е нещо, от
Коментари Харесай

Кои зодии имат проблеми със стреса?

Стресът е нещо извънредно. И от време на време не е нещо, от което може да се измъкнем елементарно. В тази публикация ще разгледаме кои са зодиите, които имат проблеми със напрежението. Разбира се, не става дума за всички техни представители. Просто тези зодиакални знаци са по-предразположени да страдат от тревога и да не се оправят добре под високо напрежение. Вижте ги: 

Дева
6 признака, че сте под стрес, без да го съзнавате
Не постоянно е елементарно да седнете и кажете какво ви тревожи. Може даже да нямате време за това или да си мислите, че всичко в живота ви е пе...
Прочети повече
Девите са привикнали нещата да са относително безгрижни и имат огромни проблеми когато някой стовари огромна отговорност върху тях. Те нямат проблем да са част от екип, който прави съществени неща, само че е мъчно сами еднолично да са отпред и да движат нещата. В множеството случаи когато са сложени в такава обстановка те ще се пречупят. За жал най-хубавата им версия не може да бъде забелязана когато са напрегнат. 

Везни

Когато са сложени пред избор множеството Везни се паникьосват. Те постоянно преценяват вариантите си, само че когато би трябвало да го създадат в някакъв къс период пораждат проблеми. И тогава Везните вършат неточности, тъй като просто желаят да излязат от неловката и странна за тях обстановка. 

Рак
От Водолей до Овен: Зодиите, които постоянно са под стрес
Мисълта да пропуснете нещо постоянно ли ви държи на пръсти? Притеснявате ли се, че не можете да завършите работата преди крайния период? Ако...
Прочети повече
Раците са мощни, само че когато са сложени в обстановка напрегнат и тя е непозната за тях, те се паникьосват. Може да са стоманени и калени, само че в случай че има незабавен проблем, пред който не са се изправяли, не са те хората, които ще могат да го решат. 

Лъв

Някои от вас може би ще се изненадат, че виждат тук зодия Лъв. В доста огромна част от случаите точно Лъвовете са опората и водачите, които превеждат всички през компликациите. Има един миг, в който те самите имат потребност от поддръжка. Хората от тази зодия са привикнали всичко да е под техен надзор и да могат да реагират. Когато, обаче обстановката е сложна и нищо не зависи от тях, напрежението от чакането на някакво развиване ги смазва. 

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР