Стратимир определено се радва на нови възможности след Игри на

...
Стратимир определено се радва на нови възможности след Игри на
Коментари Харесай

Стратимир след "Игри на волята": Луди партита с мацки и в компанията на известни звезди

Стратимир несъмнено се радва на нови благоприятни условия след " Игри на волята ", а напоследък е мечтан посетител на много шумни празненства. Именно на един подобен див ваучър бе финалистът от трети сезон, а мацките му се лепяха по две, в случай че съдим от сторитата, които е шернал в Instagram. 

Виж още: Седмица след новината, че е бременна: Ася Капчикова е родила трето детенце! И то преди месец 

Тими, както му споделя Паулина, е бил на присъединяване на Димчоу, Emil TRF и Virgо, а празненството е било повече от препълнено с яки и готини хора. На едно от сторитата, качено от Адриан Зурков от " София денонощно ", виждаме Стратимир, а от двете му страни са две много яки мацки, които туъркват и демонстрират забележителни качества, а и несъмнено имат физическите данни, с които да впечатлят и да създадат придвижванията си още по-секси.

Виж още: Пиленцата от Монако - разграничени за Никулден! Нина с равносметка за миналата първокласна година 

 Instagram

Стратимир несъмнено се любува на макс на славата, само че не е единствен. Мани не стопира да обикаля по заведения за хранене и нощни клубове, както и останалите участници. Елизабет, Морунов, Неделчо и други от финалистите пък бяха при започване на седмицата на друго щуро празненство в паметна столична дискотека, където се раздаваха на макс.

Колкото до Стратимир и мацките към него, то не го мислете прекомерно. В момента красавецът няма сериозна другарка, а и не желае. В изявление за Vbox7 той показа, че сърцето му е свободно, само че не липсват навити девойки, които му пишат непрекъснато. Стратимир ни показа, че желае да се концентрира за момента единствено върху неговата работа, тренировките, снимането и обичаните му рискови спортове.

Изображение: https://www.instagram.com/balkan.beast/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР