Стратегия за използване на изкуствен интелект в работата на НАТО

...
Стратегия за използване на изкуствен интелект в работата на НАТО
Коментари Харесай

Революционно, НАТО вкарва роботи в армиите

Стратегия за потребление на изкуствен интелект в работата на НАТО одобриха министрите на защитата на страните от Алианса на днешното си съвещание в Брюксел.

Това заяви генералният секретар на пакта Йенс Столтенберг. Той добави, че страните от алианса създават цели за придобиване на отбранителни качества, тъй че военният съюз да разполага с всичко належащо за деяние при всевъзможни закани, без всеки от съдружниците да би трябвало да поддържа целия боеприпас от благоприятни условия. Министрите са одобрили проект за отбрана при положение на спор, с цел да може в точния момент нужните сили да бъдат ситуирани на нужното място, заяви Българска телеграфна агенция.

НАТО не има намерение да отвръща с огледални дейности на развиването на новите съветски ракетни системи, само че алиансът ще разшири потреблението на изтребители от пето потомство, разгласи още Столтенберг.По мотив Афганистан военните министри са изразили подготвеност да продължи наблюдението дали талибаните извършват поетите обещания за запазване на човешките права в страната и за обезпечаване на опция на искащите да изоставен. Столтенберг заяви, че към този момент 2000 афганистанци, работили за НАТО, са съумели да отпътуват.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР