Стратегическите решения в България се взимат само отвън или под

...
Стратегическите решения в България се взимат само отвън или под
Коментари Харесай

Ивайло Калфин: Стратегическите решения в България се взимат само отвън

Стратегическите решения в България се взимат единствено извън или под непознат напън, съобщи в студиото на „ Панорама “ Ивайло Калфин. Той илюстрира тезата си с неналичието на енергийна тактика и модернизацията на армията. По думите му, бъдещето на политиката и взимането на решения минава през новите технологии.

Македония се пробва да усъвършенства връзките си със съседите, само че трябват промени в обществото и мисленето на политиците. Така Ивайло Калфин разяснява смяната на името на Македония и очакванията на югозападната ни съседка да се причисли към НАТО и Европейски Съюз.

Стратегическите решения в България се взимат единствено извън, съобщи Ивайло Калфин. Той илюстрира тезата си с неналичието на енергийна тактика, която сега се прави по гледище на Брюксел, както и с модернизацията на армията, която по думите му се прави по гледище на НАТО.

Няма смислена политика за решение с ромския въпрос, само че се желае и публичен напън и схващане, само че те не стават единствено с „ тоягата “, означи Ивайло Калфин.

„ Не съм уверен, че познаваме процедурите на Европейски Съюз “ - по този начин Ивайло Калфин разяснява проблема с пакета „ Мобилност “. По думите му, България е изпуснала верния миг за реакция и не е употребила председателството си на Съвета на Европейски Съюз, с цел да сложи този и други въпроси, които са били подминати, тъй като по думите му са били „ сложни “. И дребни страни, като Литва, Латвия и Естония, съумяват да прокарат политиките си в Европейски Съюз.

Начините на правене на политика ще минават през технологиите, планува Калфин.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР