Страшна сензация и то преди броени минути. Златка Райкова, която

...
Страшна сензация и то преди броени минути. Златка Райкова, която
Коментари Харесай

СЕНЗАЦИЯ преди минути: Златка Райкова се показа чисто г@ла и с огромен корем!

Страшна сензация и то преди броени минути. Златка Райкова, която от през вчерашния ден е с обичания си на Малдивите, се появи в нета чисто г@ла и... " доста " бременна. Да, слуховете се оказаха истина и явно Златка ще роди напълно скоро, може би до месец-два най-късно.



Както знаем, таткото на бебето е Карен Хачатрян, който предложи пръстен на Злати преди няма и месец. Явно този път плеймейтката е решила, че няма да ражда без женитба, както направиха с Благой Георгиев, а след това всички видяхме какво се случи.

Златка показа в нета, че е щастлива и че се задава " бебе на борда ". " Семейството ни ще си има своя прелестен четвърти член ", написа Райкова, която на няколко пъти е признавала, че Джизъса не се интересува като същински татко от сина си, а дребният назовава Карен - " тате ".

Арменецът Хачатрян е и по-добре от Георгиев чисто финансово, тъй като знаем, че екс футболистът от дълго време е опразнил джоба си. Сега той разчита на богатото семейство на новата си жена Полина Спасова, а и се надява да върже някой лев в случай че влезе в новия сезон на " Сървайвър ".

Колкото до Златка, честита да й е бременността и да роди крепко бебче!
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР