Страшен скандал се вихри в комшийска Турция заради чобанско поведение

...
Страшен скандал се вихри в комшийска Турция заради чобанско поведение
Коментари Харесай

Турция ехти: Наш тираджия яде бой, след като отказа подкуп в България ВИДЕО

Страшен скандал се вихри в комшийска Турция поради чобанско държание на българските катаджии, които редовно тероризират тираджиите от Южната ни съседка.

Има и доказателство, откакто камери снимаха по какъв начин български служител на реда удря пестник на турски камионджия край София. Клипът, който се популяризира, демонстрира по какъв начин униформеният слиза от патрулката и удря крепък пестник на водач, спрян за инспекция.

Турските медии предават историята на Мухсин Казан,който твърди, че служителят на реда му е протегнал ръка, тъй като той е отказал да даде рушвет.

52- годишният Казан, който работи като водач на камион в интернационална спедиторска компания в Турция, прави противоположен курс към родината си, когато на автомагистралата сред " Ихтиман” и София той е спрян от полицейски патрул с претекста, че изпреварва погрешно. Според Казан униформените не са подхванали никакви дейности по отношение на останалите български водачи, които са били в нарушаване.

" В тира ми има камери, помолих ги да ги погледнат. Полицията ми сподели първо, че имам санкция и по-късно прибавиха: " Няма да има наказване, дай за чорба и кафе. " Те говореха между тях, тъй че направих крачка-две назад”, споделя Мухсин Казан.

Когато турският жител е споделил просто да създадат каквото е належащо, служителят на реда слязъл от патрулката и му блъснал плесница.

" Залитнах в този миг. Той ме хвана за ръката и сподели: " шофьорска брошура ". Минахме в профил на транспортното средство, където камерата не снимаше. Полицаят сподели, че няма да имам проблеми, в случай че му дам 10 евро. Аз отвърнах, че пари не давам, тъй като ме удари, имам и камера в тира, която ще ми послужи. След като желаех да създадат каквото е належащо, те написаха протокол и желаеха да го подпиша, аз не го подписах, тъй като не приказвам български. Не подписвам нищо, което не знам. " Тук комшия, има български и английски”, сподели служителят на реда. Аз отговорих, че и британски не знам. Тогава трябваше да очаквам транспортната полиция, а те ми споделиха, че имам санкции от 500 и 1000 евро”, прибавя още турският жител.

Междувременно Казан се е обадил на компанията, с цел да изиска видеозаписите, които по- късно изпратил в турското посолство в София, като са подхванали ограничения.

Казан декларира пред турските медии, че полицията в България редовно желае подкупи, по тази причина той е дал публичност на случилото се, като приканва всички водачи да си конфигурират камери в транспортните средства, с цел да бъдат предпазени.

Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР