Странни болести измъчват Слави Трифонов. От години здравословното му състояние

...
Странни болести измъчват Слави Трифонов. От години здравословното му състояние
Коментари Харесай

Странни болести измъчват Слави, отново закъса със здравето

Странни заболявания изтезават Слави Трифонов. От години здравословното му положение е мотив за всевъзможни спекулации. На шоумен №1 у нас са били приписвани куп съдбовни диагнози, които за наслада са се оказвали подправени. Дългия даже е признавал в биографичната си книга, че е възнамерявал да се самоубие, откакто е научил, че е тежко болен. За благополучие, става известно, че доктор му е лепнал неверна диагноза. Дори тези, които го недолюбват, бяха впечатлени от разтърсващата му изповед, оценявайки куража му да опише за най-големите премеждия, през които е минал до момента. По образеца на международните звезди, Слави желал да даде вяра на хората, че в никакъв случай не трябва да се предават.

В живота на Трифонов има няколко момента, когато се е чувствал слаб.

За един от най-критичните разкри по време на гостуването си в " Шоуто на Слави " артистът Камен Воденичаров. Бившият кукувец потъна в мемоари за общото им минало, когато Камен бе част от екипа на " Каналето ". От дума на дума Трифонов си напомни призрачен миг, случил се по време на път. Случката се разиграла на път към Бургас, където Камен и Слави имали присъединяване. Воденичаров карал беемвето си, всичко било умерено, само че внезапно Трифонов получил мощен припадък на паник офанзива. Безпричинно шоуменът получил мощно сърцетуптене, пулса му стигнал 170 удара в минута и оповестил на Камен, че умира, написа " Уикенд ".

" Возя се начело и внезапно нещо стартира да ми тупти сърцето. Не знам за какво. Аз тогава пушех.. Казах на Камен: " Спри колата! " Той спря. Казах му: " Камене, всеки миг ще умра. Ей тука в този момент ще умра сред Сливен и Бургас ". Изведнъж ми стана неприятно, имах възприятието, че всеки миг ще си отида. И го запитвам: " Ти в този момент какво ще правиш, в случай че умра? " Камен ми отговори да не го мисля и стартира да ме успокоява. Но аз отново: " Не, не, не! Умирам! Аз съм сигурен. Всеки миг ще умра ", описа прекарванията си Слави. Воденичаров го закарал в най-близката болница и лекарите съумели да овладеят обстановката с лекарства. " Слави има изключително отношение към здравето си. Щом реши, че леко го е " клъвнал щъркела ", към този момент край! Каза, че умира. Накарах го да излезе на открито, да подиша малко чист въздух. Успокоих го, че няма да почине. Но му обясних, че е по-добре да отидем до Бургас, в случай че желае да умира, най-малко да е в болничното заведение. Така щеше да е по-добре ", с възприятие за комизъм разяснява сериозната обстановка Камен Во.

Една от най-сакралните му секрети на Слави е, че е бил на крачка да постави завършек на живота си поради страшната диагноза множествена склероза, сложена му през 90-те години. За благополучие, тя не се удостоверила. Всичко почнало със неверна диагноза, която му лепнал невролога доктор Цанков от болница " Света Ана ". След като чул присъдата на доктора, Слави бил на ръба на отчаянието и обмислял по какъв начин да се гръмне, с цел да постави завършек на кошмарите си. " Бях се отписал. Не мислех да очаквам - бях съществено решил да се гръмна. Събирах единствено храброст за това ", признава Трифонов.

Докато събирал храброст, сестра му Петя, която е медицински кадър, се усъмнила във съдбовната диагноза на доктор Цанков. Каката на Слави го изпратила на обзор при други лекари. " Пратиха ме на куп още безумни проучвания, на които аз се подлагах с мазохистична пристрастеност. Кои от кои по-мъчителни. Почнах полека-лека да излизам от фаза. Какво ми е коствало, единствено аз знам. И най-близките към мeн. Имах единствено сестра ми Петя. 6 години е по-голяма от мен, само че не просто живеем в едно и също време. В най-тежки мигове от моя живот съм знаел, че постоянно мога да се опра на нея, да разгадавам за всичко ", признава през днешния ден Слави.

Истината е, че от 10 години учиндолецът има съществени проблеми и към този момент не може да стои дълго време прав. Изкачването на стълби за него е невероятно, както и карането на кола. Освен това шоуменът приема по шепа болкоуспокояващи всеки ден, с цел да е в положение да води шоуто си. На грандиозните си концерти-спектакли в " Арена Армеец " през 2017 година Слави остана от самото начало седнал на висок стол. Миналата пролет Трифонов философски устоя 2-часовия концерт в най-голямата зала в Европа – " О2 Арена Лондон ". Благотворителното музикално събитие, изнесено пред 20 000 души, бе в поддръжка на децата с увреждания у нас.

Дългия не крие, че с изключение на болките в крайници, страда и от такива в гърба и кръста, които не му дават да мигне, а единият му крайник е по-къс от другия с 3 см. След като се потроши в банята на хотелската си стая, по време на турне в Стара Загора през 2009 година, Слави хвърлил много пари за рехабилитация, само че положението му не било за завиждане. За негово злощастие при самия удар на хлъзгавите плочки Дългия получил фрактура на костта под ябълката на тазобедрената става. Кракът му бил закрепен от лекарите с помощта на пироните, само че все пак Трифонов усещал болежка понякога. Болежките в краката, които Дългия бори от няколко години, постоянно го измъчвали. За похлупак един от титаниевите пирони, вградени, с цел да крепят левия му крайник, създавал дискомфорт и бил изваден.

Счупеният крайник на Дългия не е единственият му тежък здравословен проблем. Преди няколко години Трифонов бе напът да изгуби зрението си. " Когато стана това с очите ми се изплаших. Не съм толкома твърд, колкото ми се желае. Изплаших се, че не виждам. Затворих се в един хотел. После в различен. Не бях изгубил изцяло зрението си. Не виждах една част, само че беше досататъчно, с цел да се изплаша. Не ми се приказва за това. Не е, тъй като укривам нещо... Просто има неща, да които не ми се приказва ", сбит е по тематиката Трифонов.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР