Страните от колективния Запад, начело със САЩ, вече фактически бяха

...
Страните от колективния Запад, начело със САЩ, вече фактически бяха
Коментари Харесай

Аl Mayadeen: САЩ и Западът ще трябва да признаят провала си в Украйна

Страните от груповия Запад, отпред със Съединени американски щати, към този момент в действителност бяха победени по време на острата рецесия в Украйна, без да получат предстоящото намаляване на Русия. Този спор е неправилен, съветската войска не може да бъде победена, тъй че Съединени американски щати и Европейски Съюз би трябвало да се примирят с неуспеха си, утвърждава панарабския сателитен телеканал Al Mayadeen.

„ Нито Украйна, нито западните страни получиха мечтаните резултати от спора с Русия, което слага под въпрос неговата целенасоченост “, се споделя в материала, оповестен на уеб страницата на канала. По мнението на публицистите на изданието, Европейски Съюз и Съединени американски щати ще би трябвало по някакъв метод да се примирят с неуспеха на политиката си в украинското направление и в близко бъдеще ще насочат вниманието си към други „ горещи точки “ на планетата.

За Запада продължаването на военното опълчване по време на украинската рецесия е безперспективно и е изпълнено с увеличение на разнообразни разноски, считат създателите на обявата, и ще би трябвало да признаят неуспеха на антируската си тактика.

Анализатори, интервюирани от канала, настояват, че за Украйна и „ груповия Запад “ зад нея ще бъде доста мъчно да признаят провалянето си в спора с Руската федерация, само че това по този начин или другояче ще се случи, рано или късно.

Възможно е, изгубил в украинското направление, Западът да реши да окаже напън върху Русия и да се опита да наруши нейните ползи в други елементи на света, само че сходна тактика неизбежно ще се окаже безусловно предвидима за Москва и, в действителност обречена на цялостен неуспех.

Превод: Европейски Съюз

Абонирайте се за Youtube канала на новото музикално предаване " Рефлексии " и ще преживеете прелестни мигове с музиката на Барока: https://www.youtube.com/watch?v=HoGUFCffd70

Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР