Страните от ЕС са използвали 150 милиона дози ваксини срещу

...
Страните от ЕС са използвали 150 милиона дози ваксини срещу
Коментари Харесай

Новините: Най-важното за деня, 4 май

Страните от Европейски Съюз са употребявали 150 милиона дози ваксини против ковид от началото на имунизацията в общността на 27 декември 2020 година Това написа в Twitter ръководителят на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен.

Болничната система ще се съвзема доста дълго време след COVID-19. Tова съобщи здравният министър в оставка проф. Костадин Ангелов във връзка идването на още 273 780 дози от имунизацията против COVID-19 на Pfizer/BioNTech.

Прочулият се като проверяващ връзките на американския експрезидент Доналд Тръмп някогашен чиновник на английското външно разузнаване МИ6 Кристофър Стийл е предал второ " досие " за Тръмп на ФБР. Това е станало, когато Тръмп към този момент е бил президент на Съединени американски щати, написа английският вестник The Telegraph, базирайки се на свои източници, съобщи Агенция " Фокус ".

Тъй като силата е в истината, ще ви кажа каква е разликата сред истината и лъжата, написа Слави Трифонов във Фейсбук.

Росица Матева, ръководител на Обществения съвет към ЦИК, ще бъде издигната от " Изправи се! Мутри вън! " за член и зам.-председател на новата Централна изборна комисия. Това заяви Мая Манолова, водач на депутатите от групировката, пред bTV.

Папа Франциск прикани във вторник за по-строго контролиране на финансовите пазари, като предизвести във видео известие против " рисковите " спекулации и прикани за по-справедлива стопанска система, съобщи БГНЕС.

Зелените коридори ще продължат по метода, по който са проведени в този момент, до 9 май. От 10 май нататък би трябвало да се направи разбор за бройките нужни ваксини за етапите по персоналните лекари и тези, които имат съображение да ги получат. Ако имаме задоволително количество ваксини, които да обезпечат имунизирането по етапите и остават бройки ваксини, зелените коридори могат да бъдат удължени. Това заяви министърът на здравеипазването в оставка проф. Костадин Ангелов.
 
 
 
 
 
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР