Странен субект, взет първоначално за жена, беше забелязан да хвърчи

...
Странен субект, взет първоначално за жена, беше забелязан да хвърчи
Коментари Харесай

Не жена - топ джендър хвърчи със 120 км/ч по Хемус“ на тротинетка

Странен индивид, взет в началото за жена, беше видян да хвърчи на тротинетка по автомагистрала „ Хемус “ със 120 км/ч. Шофьор на лек автомобил снима клип от скандалното осъществяване на високи скорости.

Първоначално клипчето, което е озаглавено „ Без думи! На автомагистралата с тротинетка, със 120 км в час, цялостно безумство ", бе оповестено в групата „ Виждам те КАТ-Варна “, само че по-късно бързо се популяризира в обществената мрежа и възмути хиляди консуматори.

На фрагментите се вижда, че индивидът в женски облекла „ лети “ с тротинетката с повече от 110 километра в час, колкото демонстрира скоростомерът на автомобила, от който е снимано, кара в дейната и изпреварващата ленти на автомагистралата и даже изпреварва коли.



Оказа се, че странният субект, надпреварващ се със гибелта по автомагистралите у нас, е джендърчето Емили - гадже на Тихомир-Мелиса от Фермата, който потегли да си сменява пола, само че по-късно се отхвърли.

Преди дни Емили беше снимана по джапанки развива смъртоносната скорост от със 120 км/ч с тротинетката си по скоростен път във Варна.

Днес мнозина допуснаха, че в поредицата от случаи става въпрос за един и същи извършител на разпоредбите за придвижване.

„ Дано някой опита да я спре в това безумство, а не да се демонстрира, че и по този начин може и това да стане причина за произшествия “,

пишат в мнения под многочислените изявления в обществените мрежи консуматори.

„ Няма право да се движи по скоростен път. Тя заплашва както себе си, по този начин и останалите водачи. Тези тротинетки не са планувани за такива скорост “, разяснява пътният специалист Владимир Тодоров пред Нова тв.

„ В закона е написано, че тротинетките не би трябвало да развиват повече от 25 км/ч. А момичето се движи със 120, което е със 100 км/ч над допустимото “, добави той.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР