Странен обект над Аляска предизвика паника и слухове …Снимки със

...
Странен обект над Аляска предизвика паника и слухове …Снимки със
Коментари Харесай

Странен обект над Аляска предизвика паника и слухове

Странен обект над Аляска провокира суматоха и клюки …Снимки със чудноват обект над планина в Аляска, Съединени американски щати, провокираха доста суматоха и клюки – от рухване на НЛО до офанзива на “тайно съветско оръжие “.Слуховете толкоз се разпространиха в обществените мрежи, че военните на Аляска и Спасителният координационен център проверяват случая и афишират, че „ протичащото се не е толкоз ужасно “. Но това пояснение не удовлетворява всички.Странният “облак ” във формата на червей е видян над Мързеливата планина предходната седмица и изображенията му бързо се разпространиха в интернет, привличайки вниманието на тайните теоретици.

 o1 - Странен обект над Аляска провокира суматоха и клюки
На първо място, локалните управляващи ревизират дали наоколо е имало самолетна злополука и откриват, че няма данни за изчезнали самолети или хеликоптери в региона, в това число военни.
Четете още: Потребител на ТикТок снима чудноват обект във въздуха (видео)

 o2 - Странен обект над Аляска провокира суматоха и клюки
По-нататъшното следствие разкрива, че малко преди откриването на странния “облак ” огромен търговски аероплан е прелетял над планината, на път за летище Кенеди в Ню Йорк.

 o3 - Странен обект над Аляска провокира суматоха и клюки
Свързват се със самолета и схващат, че всичко е наред с него, и че няма механически проблеми. Така, в последна сметка, управляващите остават единствено с една разумна версия, която излагат като пояснение – “странният обект е диря от този търговски аероплан “.

 o4 - Странен обект над Аляска провокира суматоха и клюки
Странният тип на обекта се изяснява с обстоятелството, че „ има композиция от диря и изгряващото слънце “.Много хора назовават това пояснение „ цялостна нелепост “ и „ опит да се скрие следващата злополука на НЛО “. А фактът, че военните вземат участие в следствието, прибавя меродавност на тази доктрина.
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР