Страната ни за първи път ще отбележи Световния ден на

...
Страната ни за първи път ще отбележи Световния ден на
Коментари Харесай

България отбелязва Световния ден на скачането

Страната ни за първи път ще означи Световния ден на скачането - 20 юли. Само че у нас традицията ще стане Световен уикенд на скачането и цели три дни феновете на въздушните занимания ще могат да изпитат чистия адреналин по невероятен метод, научи ДУМА от Елена Пенева, пиар.
Зад самодейността стои най-големият батут парк, който отвори порти и в столицата преди месеци. Три дни в Area 52 в огромен столичен мол посетителите могат да скачат на близо 80 батута. Всеки може да прави галактически забивки на баскетболни кошове, както и да усъвършенства координацията и силата си с интерактивни игри във въздуха. Най-смелите могат да създадат първото си кълбо или салто на огромните въздушни възглавници. А настроените за високи достижения могат да опитат най-дългите си полети на олимпийски професионални батути, употребявани от спортисти и от космонавти за тренировки.
Сред квалифицираните специфични начинания са въздушното диджей празненство на единствения подскачащ дансинг у нас, както и зрелищни паркур демонстрации от най-хубавите български фрийрънъри. И всичко това - на половин цена.
Световният ден на скачането се ражда през 2006 година, когато немският актьор Торстен Лаушман се показва като професор по гравитационни науки и афишира, че в случай че 600 милиона индивида скочат по едно и също време в западното полукълбо, те ще изместят Земята от орбитата й и ще обезпечат повече часове слънце, сдържан климат по цялата планета и ще спрат световното стопляне. Екоакцията е цялостна клевета, само че датата 20 юли става Световен ден на скачането и повече от десетилетие по-късно продължава всяка година да припомня за силата на груповите старания за запазване на природата.

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР