Страхотна новина долетя от FIVB – България и Италия ще

...
Страхотна новина долетя от FIVB – България и Италия ще
Коментари Харесай

България и Италия приемат световното първенство за младежи |

Страхотна вест долетя от FIVB – България и Италия ще бъдат домакини на международното състезание за младежи под 21 години през 2021-а, осведоми формалният уебсайт на БФ Волейбол.

В двете страни ще се съберат 16-те най-хубави тима на планетата. През 2018-а България и Италия бяха домакини на международното състезание по волейбол и обраха овациите за отличната организация.

„ Изключително съм горделив и благополучен, че още веднъж ни гласоподаваха доверие – бе първият коментар на Любо Ганев, президент на федерацията. – За нас това е ново голямо предизвикателство и ще го приемем с най-голяма наслада, само че и отговорност. Ще се оправим и ще накараме целият български спорт да се гордее с нас. Още от през днешния ден стартира работата по организацията. “

Световното за младежи ще е вторият конгрес на най-високо равнище у нас през 2021 година. През втората половина на август и при започване на септември България ще е един от домакините на европейското състезание за дами дружно с Румъния, Сърбия и Хърватия.

Точните дати на международното към момента не са избрани. Мачове у нас ще се играят до фаза четвъртфинал. Разпределението на медалите сред четирите най-хубави ще стане на италианска земя.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР