Страхотен скандал взриви обстановката в лагера на Сърбия на Мондиала

...
Страхотен скандал взриви обстановката в лагера на Сърбия на Мондиала
Коментари Харесай

Секс скандал разтресе Сърбия на Мондиала

Страхотен скандал взриви ситуацията в лагера на Сърбия на Мондиала в Катар. В центъра на събитията се оказаха три от звездте на отбора - Душан Влахович, Неманя Гудел и Лука Йович. Феновете на отбора  чакаха повече игрово време за нападателя на Ювентус Влахович в двата мача до момента. Той обаче седнал съм цялостен мач на пейката против Сенегал.

Същият въпрос вълнуваше и публицистите в Доха, които попитаха Драган Стойкович след разочароващото тъждество 3:3 против Камерун.

„ Влахович не беше на 100% подготвен, както видяхте, имахме две насилствени смени на Велкович и Павлович и това мощно попречи на концепцията ни да се опитаме да вкараме Йович в игра. Беше прекомерно рисково, като се има поради, че Камерун имаше рискови нападатели. Имахме доста положения, не бяхме доста умни и по тази причина не спечелихме три точки “, сподели Стойкович.

Цялата обстановка на Влахович на международното е много бурна. В обществените мрежи се разяснява, че ситуацията в тима е смутена поради полов скандал. Твърди се, че точно Влахович е имал връзка със брачната половинка на вратаря Ваня Милинкович-Савич, а Неманя Гудел със София Милошевич, която е брачна половинка на Лука Йович.

Случайно или не, нито Влахович, нито Гудел и Йович бяха в състава против Камерун.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР