Страхливият умира всеки ден. Смелият само веднъж. Не на страха!

...
Страхливият умира всеки ден. Смелият само веднъж. Не на страха!
Коментари Харесай

Румен Радев: Не на страха. Мутри - вън!

Страхливият умира всеки ден. Смелият единствено един път. Не на страха! Мутри - вън! Тове е борба за достолепието ни, за децата ни, за бъдещето ни, за природат ани. Битката за обективна, съвременна и европейска българия. В тази борба ще бъдем дружно всички, които милеем за България.
Скъпи българи благодаря н авсички вас, коит през днешния ден сте тук. Виждам хора от всиик политически хоризонти и това не е сулчайно. Виждам хора - млади и остарели и това не е инцидентно. Българската мафия реализира невъзможното сплоти почтените хора против себе си. От нас зависи да изхвърлим мафията от изпълнителната власт. да изхвърлим мафията от прокуратурата, която се употребява за политически репресии. Българската мафия е безцеремонна, тъй като доста дълго я търпяхме. Защото прекомерно дъго бяхме фенове на личния си живот, тъй като прекомерно дълго търпяхме лъжите от екрана. Днес гневът се излива на площада.

Радев цитира арбитър Джовани Фалконе

" Страхливият умира всеки ден. Смелият единствено един път "

Не на страха! Мутри - вън! ", приключи Радев

Пред постройката на президента са се събрали с изключение на жители и доста от политическите партии и организации. Сред тях са с изключение на Българска социалистическа партия са още Мая Манолова и нейни поддръжници, АБВ, Движение 21, „ ВОЛТ “. Сред хората се виждат и доста общественици, известни с сериозното си мнение към управляващиет.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР