Страхил Попов също призна, че новината за евентуална смяна на

...
Страхил Попов също призна, че новината за евентуална смяна на
Коментари Харесай

Страхил Попов: Не знам какво се целеше с новината за Хубчев

Страхил Попов също призна, че новината за възможна промяна на селекционера Петър Хубчев е повлияла на отбора в навечерието на мача с Косово. Според него резултатът в Прищина би трябвало да се одобри като позитивен, защото силите в нашата група " А " били извънредно изравнени.
 Ники Бодуров горделив от извоюваната точка против Косово
Ники Бодуров горделив от извоюваната точка против Косово

" Представянето ни е извънредно незадоволително "

" Гледахме им контролата им с Дания от четвъртък. Тогава играха по същия метод. Публиката беше много въодушевена и им даде сили. Ние много се изморихме. За такива мачове един ден по-малко за възобновяване си оказва въздействие. Видяхте, че групата е доста изравнена. Всички мачове ги чакаме да бъдат такива ", съобщи Страхил Попов.

" Може би през днешния ден спечелихме точка, тъй като след почивката отстъпихме самодейността. Те имаха повече положения през втората част за разлика от Черна гора в София, когато пропуснахме да победим ".

" Има известна доза истина за неприятното ни физическо положение, само че и мачовете бяха много близо. А дали са по-добри Косово от Черна гора? Не мога да кажа, тъй като бяха домакините. Имаха доста въодушевена аудитория, която им даде сили. Имат доста положителни, доста класни футболисти. Като цяло групата е доста равностойна ".

" Това беше доста неприятна вест за целия отбор. В един подобен миг да се пуска такава вест - не знам каква беше задачата. Надявам се да не е било нещо против тима, което би било тъпо. Според мен се събрахме и се сборихме, с цел да потвърдим, че целият тим е зад треньора. Беше много необичайно за всички. Казахме си някои неща, само че не можем да приказваме за неща, които са от кухнята. Все отново беше по всички уеб сайтове. Колкото и да е, футболистите го виждат това нещо и оказва въздействие. За наша наслада това не ни попречи ", добави играчът на турския Касъмпаша.
 Николай Михайлов: Ако има нещо съществено, Левски и националният тим ще се схванат за Хубчев
Николай Михайлов: Ако има нещо съществено, Левски и националният тим ще се схванат за Хубчев

" Работата ми е да избавям головите положения "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР