Стотици музикални изпълнители минаха по червения килим на 62-рата церемония

...
Стотици музикални изпълнители минаха по червения килим на 62-рата церемония
Коментари Харесай

Фотогалерия: Най-впечатляващите тоалети на наградите „Грами“

Стотици музикални реализатори минаха по аления килим на 62-рата гала по връчването на премиите „ Грами “ в Лос Анджелис, Калифорния нощес, като не пропуснаха да театралничат пред обективите в тоалетите си, готови особено за събитието.

Най-впечатляваща бе сиво-синята тюлена рокля на Ариана Гранде, основана от италианския фешън дизайнер Джамбатиста Вали. Певицата имаше 5 номинации, само че огромният победител тази година е поп звездата Били Айлиш, която завоюва 5 наградата, в това число за най-хубав албум на годината, с което усъвършенства върха на Тейлър Суифт за най-млад реализатор, печелил премията. Всички песни от дебютния ѝ план „ Къде отиваме, когато заспим? “ 18-годишната изпълнителка записва в дома си в Лос Анджелис. „ Чувствам се като че ли не би трябвало да съм тук. Сякаш инцидентно са пуснали почитател “, показа тя по време на церемонията при приемането на едно от грамофончетата.

Сред останалите призьори бяха още Лизо, Лил Нас Екс, Розалия, Диджей Калид, а на сцената, в обичайния концерт, който е част от награждаването, с изключение на тях, участваха още Деми Ловато, Ариана Гранде, Били Рей Сайръс, братята Джонас, Джон Леджънд и Гуен Стефани.

Събралите се в зала „ Стейпълс Сентър “ не пропуснаха да почетат паметта на нейния основател – баскетболистът Коби Брайънт, който почина в злополука дружно с щерка си Джианна Мария Оноре часове преди по-рано. „ Буквално стоим с разрушени сърца в дома, който Коби Брайънт построи “, сподели водещата на церемонията Алиша Кийс на фона на фотография на спортиста с екипа на „ Лос Анджелис Лейкърс “. Тя и групата Boyz II Men извършиха песента It’s So Hard To Say Goodbye To Yesterday, а редица музиканти не пропуснаха да изкажат съболезнованията си към фамилията на Брайънт, излизайки на сцената.

Разгледайте в галерията облеклата на звездите, които привлякоха най-вече внимание - някои с удивление, други - по-скоро с неразбиране!
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР