Стотици милиарди инвестиции в технологии за автомобилната индустрия обещаваха да

...
Стотици милиарди инвестиции в технологии за автомобилната индустрия обещаваха да
Коментари Харесай

Off-road товарни автомобили и последна генерация електромобили пристигат в Пловдив за TRUCK EXPO 2023

Стотици милиарди вложения в технологии за автомобилната промишленост обещаваха да трансформират метода, по който ще се придвижват хора и артикули. 400 милиарда $ за последните 10 години бяха ориентирани към новите концепции за електрическа, обвързвана, самостоятелна и споделена подвижност. 100 милиарда от тях отидоха съответно за електрифицирането, свързаността и технологиите за самостоятелно ръководство единствено през последните 24 месеца. Докъде e стигнала промишлеността на модерния превоз ще покаже TRUCK EXPO 2023 – от 8-ми до 10-ти юни в Пловдив, на територията на Международния панаир.
Прочетете още
Искахме да предложим нов и друг метод за показване на нововъведенията в превоза, тъй като транспортните средства с капиталово предопределение са флагман на високите технологии и съоръжение в колите, споделят от Асоциацията на автомобилните производители, уредник на TRUCK EXPO. По думите им с изключение на експертите в бранша и професионалната аудитория, по този начин могат да бъдат приобщени даже хора, които нямат никаква връзка с камионите, само че се интересуват от развиването на технологиите и новите концепции за подвижност. А изложителите на TRUCK EXPO 2023 са подготвили десетки нови технологии и модели, които ще бъдат показани за първи път в България. Ето някои от тях, които ще провокират интереса
Всичко за Вашата сватба
на посетителите на ревюто.

Какво ще кажете за off – road пакет при тежкотоварни коли? DAF ще показа част от новата си гама тежкотоварни Construction коли, проектирани за работа в тежки условия. Иновативни кабини, усъвършенствана силова линия, off – road пакет и доста други потребни функционалности ще изненадат експертите, а за всеобщата аудитория ще бъдат същинска атракция.

MAN също към този момент разполага с 360-градусово виждане през система с камери, вместо стандартната система с огледала за следене на пространството към автомобила. Марката за първи път ще покаже тази технология на TRUCK EXPO 2023, където премиерата си за България ще направи и последното потомство силово предаване на MAN Truck, което дава още по-добра горивна изгодност.

В лекотоварния сегмент също ще имаме министър председатели на TRUCK EXPO 2023. TOYOTA Prоace Family дебютира за българският пазар с цялостна гама модели с изцяло електрическо задвижване. Всички те се оферират и с стандартни мотори на дизел и бензин, само че единствено помислете за свободата да правиш бизнес с нулеви излъчвания, освен това на 3 пъти по-ниска цена за напредване, спрямо стандартен мотор (при зареждане от местен източник).Cool! Наистина е по този начин и в областта на ремаркета и полуремаркета, чийто производители са подготвили новости, с които да впечатлят експертите. Очаквайте премиерното за страната ни полуремарке KRONE Cool Liner с хладилен елемент Celsineo. Бордовите полуремаркета Krone Profi Liner и Mega Liner, които също ще бъдат показани на ревюто, могат да се похвалят с нов вид портални порти и под за улеснена употреба, а в тъмното към този момент ще се виждат отдалеко с последната генерация стоп светлини на Hella (Gen.2).

Ще повдигнем завесата и за самосвалното полуремарке SCHMITZ CARGOBULL SKI 24 SL 7.2 за транспорт на инертни материали и скална маса, оборудвано с ново потомство шаси, усъвършенстван самосвален панер и повишен потребен товар. Моделът беше показан за първи път на особено събитие във връзка 25-годишнината на завода в Гота, Германия. Вижте го в три версии - STANDARD, LIGHT и HEAVY-DUTY според от приложението му и с четири разнообразни дължини – 7.2 м., 8.2 м., 9.6 м. и 10.5 м.

Има и още новости от тази марка - хладилното полуремарке SCHMITZ CARGOBULL SKO SMART EXECUTIVE към този момент е оборудвано с последно потомство телематична система TrailerConnect®, която дава необятен размер от информация на потребителя, а хладилният елемент S.CU V2.0 е с електродвигател с батерия.

TRUCK EXPO 2023 ще отвори порти на 8-ми юни от 10:00 часа на откритите площи на територията на Международен панаир Пловдив. Официалното разкриване ще бъде в 11:00 часа, а от 13:00 ч. на щанда на FORD TRUCKS Ути Бъчваров ще подготви вкусна храна, с музика, въодушевление и доста изненади за посетителите, във връзка 30-годишнината на компанията.

Входът е свободен след регистрация. Вземете своя безвъзмезден пропуск от тук:.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News
PromoMall.bg