Стотици хиляди са потребителите на букмейкърските сайтове, които залагат на

...
Стотици хиляди са потребителите на букмейкърските сайтове, които залагат на
Коментари Харесай

Как хазартните оператори пазят личните ни данни?

Стотици хиляди са потребителите на букмейкърските уеб сайтове, които залагат на спорт или други хазартни игри. Те минават през наложителна регистрация със своите персонални данни, с цел да се разпознават през хазартните оператори. Последните пък се задължават да пазят тази информация от кражба и нерегламентиран достъп. В идващите редове ще ви разбираем, по какъв начин се съхраняват данните и какви ограничения се взимат, с цел да не стигат те до непознати лица, хакери и прочие.
Регистрация и верификация в уеб страниците за
залози

Лицензираните компании предлагащи спортни
залози в интернет, са длъжни да изискат информация за потребителите. По този метод те откриват имената и възрастта им. Играчи под 18 години не се позволяват, а в случай че малолетно или малолетно лице, се опита да залага, акаунтът му ще бъде неразрешен. Можем да вземем за образец процедурата по, където са поставили подробна електронна форма за попълване. Ако желаете да играете в техния уебсайт, е належащо да попълните всички съществуващи полета и да се съгласите с разпоредбите и изискванията.

Новите клиенти в Уинбет попълнят име и фамилия, телефонен номер за връзка и ЕГН. Всички тези данни идват при оператора, който на по-късен стадий изисква верификация от потребителя. При тази процедура се прибавя копие на персонален документ, с цел да може да бъде направено съпоставяне с записаната информация. Ако всичко съответствува, то тогава играчът получава достъп до всички услуги на уеб страницата. При състояние, че верификация не бъде направена, участникът в
залаганията, няма да може да изтеглите облагите си. Ето за какво, това е наложителна стъпка за всеки клиент.

Разбира се, това не е всичко. В някои случай
букмейкърите желаят спомагателни документи, с които да се верифицирате. Така да вземем за пример, в случай че желаете да теглите пари с банкова карта, е нужно да изпратите нейната лицева част, в която се вижда името на картодържателя и номера на картата. По този метод се заобикалят опциите да теглите с непознати дебитни и кредитни карти.
На несъмнено място ли стоят персоналните ни данни?

Немалко хора се тормозят по отношение на приключването на персонални данни през уеб страниците за
залози. Тук обаче, би трябвало да ги успокоим, защото онлайн платформите подлежат на непрекъсната инспекция от регулаторните органи и не се разрешават течове. С други думи, букмейкърът пази информацията единствено за себе си и я употребява за връзка с вас и вероятно зародили проблеми. Сайтовете употребяват криптирани връзки, тъй че е съвсем невероятно да бъдат пробити от хакери и злонамерени лица.

Естествено, употребяват се и още системи за отбрана, които противодействат на офанзиви. Разчита се на най-новите технологии с потвърдено положително качество, с цел да се предотвратят възможни проблеми и кражба на данни. В този ред на мисли, можете да бъдете спокойни, стига да се регистрирате при хазартните оператори имащи позволение да практикуват активността си в Република България.
Обобщителни думи

Лицензираните компании за
хазартни игри в интернет, се стремят да предложат цялостна сигурност за своите клиенти. До този миг те го вършат сполучливо и няма сведения за нарушавания. Водейки се от горното, играчите няма от какво да се тормозят, когато се записват в такива уеб сайтове. Тук обаче, е належащо да отчетем, че това е хазарт, а той самичък по себе си, може да докара до немалки загуби. Бъдете рационални със залозите и игрите на шанса, с цел да не се разочаровате.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР