Стотици фейсбук зевзеци заляха страницата на строителната компания Артекс, която

...
Стотици фейсбук зевзеци заляха страницата на строителната компания Артекс, която
Коментари Харесай

Фейсбук взе на подбив Артекс: Всеки чете псалми и иска евтин апартамент със заменка

Стотици фейсбук зевзеци заляха страницата на строителната компания Артекс, която стана изключително известна с ниските цени на жилищата, които продаде на Цветан Цветанов и други видни гербери.

Хората всеобщо се интересуват по какъв начин могат да си купят апартамент в елитните столични квартали против 600 евро, а също и дали компанията е подготвена да направи замяна против остарели панелки в други перспективни жил комплекси като Бусманци и Кремиковци. Мнозина заявяват, че също като заместника на Бойко Борисов доста се възхищават на младия проектант, вградил текста на 91-и псалм във фасадата на постройка Летера.

Ето една дребна, само че показателна извадка от мненията на хората на фейсбук страницата на строителната компания:

Tsveta Dimitrova Ако пазарните правила разрешават 590 евро на кв м, и няма дискриминативни практики... би трябвало на всички да продавате на тази цена. Ако ли пък цената е под пазарната оценка, а ние знаем, че е:), на напред във времето излиза един напълно друг въпрос. И отново всички знаем какъв е. Сценярият може да не е ваш. Но това не изключва осъзнатото ви присъединяване в него, нито пък ви освобождава от отговорност. Кризата си е рецесия, само че информационната ви " тактика " е супер зле.

Бай Михал Адмираций за обществената ви ангажираност! Предлагате жилища на преференциални цени за хора с психологични увреждания! Бог да ви благослови!

Тишо Младенов Много сте яки. ..а единствено да попитам: в действие ли е още промо офертата “старо за ново апартаментче ”, че имам 1 панелка в Мусагеница и 1 в Люлин.
Става ли?

Stefan Milenov Vlaev Чел съм Библията ще има ли и промоция за мен? Видях, че " Златен рог " инцидентно е станала от офис в жилищна постройка може ли нещо на промо?

Ivan Kalev Arteks Engineering тъщата има панелен апартамент подготвен за подмяна, в случай че би трябвало ще показва и гербаджийска партийна брошура, дори ще тропна и едно хорце в Рилските езера - класирам ли се за промоцията??? Може да ми отговорите и на персонални. Благодаря.

Todor E. Todorov Здравейте имам апартамент в Кремиковци ново строителство с аспект към планината и манастира, допустимо ли е да го сменяем с някой от вашите в кв Изток, даже и да няма добра панорама.
Благодаря авансово:)

Angel Malinov " Артекс ", имам едно запитване към вас. Понеже към момента имаме лихвоточки от това време, може ли с тях да понижим цената до примерно 650 €/кв.м? Нямам членска брошура от партията на ръководещите разбойници, не желая и да имам. Но пък желая да бъда Ваш клиент. Особено в случай че предложите цена 650 Евро на квадрат. Онзи ден госпожа Мирянова сподели, че парите и облагата не са значими и не са всичко.
P.S. Не държа на личен асансьор и 250 квадрата разгъната повърхност. 80 стигат, само че да има и гараж, с цел да мога да опазя скъпоценния си 28-годишен немски звяр. Общо взето това е. Идеалния клиент съм!

Denislav Detelinov Kandev Разменям панелка в Младост и тухла на Попа за апартамент от ваще. Не държа на персонален асансьор, единствено едно паркомясто да има, в случай че може и да не съм комшия с никой от ГРОБ, че ми повдига от тях. Обзавеждането не е разкош, но ще покрие до към 700 ойро на квадрат. Мога да доплатя с една Шкода Октавия.

Ivan Zhegov Напълно ви разбирам. Вие сте почтени хора, само че въпреки всичко останаха ли от тези по-бюджетните жилища?

Peter Bankov VIP есе, в случай че може?

Цонко Петров В Пловдив нещо ще пускате ли на промоция? Ваучери за храна приемате ли?!?

Емил Бенчев “Знаете ли следната приказка? Имало едно време строителна компания, която в нарушаване на всички правила, строи ли строи небостъргач на най-златната земя в София. Има огромна потребност да й се помогне.
И тя почерпва с жилища, който би трябвало – един ще помогне по партийна линия с кмета на региона, различен – с вписването на условия, които няма по какъв начин да бъдат вписани, трети – с разрешителни за срутване на културни монументи, пък хората имат и родственици и по този начин – блага, родна картинка. А та и с извисена нематериалност, подпечатана с псалми за лукс. Имаше една Божа заповед по тая тематика кое не се прави, само че реченото е сторено....
Приказката има забележителни американски разказвачи, макар че Съединени американски щати не е нито страната на Андресен, нито на Братя Грим, нито даже на Ангел Каралийчев, а вади каузи и документи.
И, също като Москва, „ не има вяра на сълзи ”.

Emil Tzvetanov И аз съм Цветанов... дайте нещо за без пари!

Kalina Veloni Артекс, извинявайте, само че не се стърпях като ви прочетох прочувствената медийна позиция! Няма " непознат медиен сюжет " – сюжетът си е ваш и е пределно явен: прави се корекция в закон, с която се удължава строителното позволение на основен за вас план, а политиците, осъществили поправката – получават против лобизма си парцели на апетитни цени (ако въобще има действително плащане). От законова позиция при всички случаи това е на ръба, а от морална – няма какво да го разясняваме. Но когато се трансформира цялостен един закон, с цел да се обслужи интереса на една частна компания и против това се облагодетелстват в ЛИЧНО КАЧЕСТВО избрани политици, да ни вършиме на простаци с древен притчи, псалми, социална ангажираност и енергийни отбрани – е, идва прекалено много! Медийната ви позиция е смехотворна и бих ви посъветвала да си промените PR –а. За компания, която прави едни от най-качествените жилищни здания в София с красиви фасади и в действителност влага добър усет – би трябвало да имате надалеч по-адекватна обществена връзка. Като за начало спрете да ни таргетирате като полуидиоти.

Stanislav Angelov Бях ви отправил публично питане на 01.06.2018 за цени в постройка “Виделина ”! Цените почваха от 1590€ БЕЗ Данък добавена стойност! Важи ли още офертата или към този момент са по 600€???

Niki Hadjiev Лично съм правил среща с вас и цената, която обявихте беше 1700 евро без Данък добавена стойност. А аз също споделих, че доста ми харесват псалмите на фасадата, само че за мен не направихте компромис. Явно физкултурника ви е по- потребен във всякакво отношение и по тази причина си е коствало да му извършите подарък. За мен загубихте целият си имидж като компания, без значение какъв брой качествено строите.

Mihail Paskalev Само лаете и ниШто не разбирате...г-н Цветанов е заменил два съвършени вътрешни жилището, добре отопляеми и на хубави етажи.... а този новия е супер гнусен, в действителност се е прецакал! Последен етаж - духа от всякъде, няма отопляване това жилище и най-лошото, в случай че се прецака ВИП асансьора, индивида не може да се прибере в къщи... за това и цената му е такава, кой ще си купи подобен апартамент?...последен етаж, целия У тераса и достъп, единствено с ВИП асансьор!!

Galin Kunev Само да попитам, че ми е обезпокоеното.Тия дето са купили жилища в същата постройка с Цветанов за 2500+ евро на квадрат, дали няма да го набият или пък да му спукат гумите на колата.Като знам какви простаци има!

Nikolay Ivanov Строите първокласно, взимате евтинко!!!
Късно ли е АРТЕКС-ИНЖЕНЕРИНГ да ремонтира Графа?!?! (За) една кметица запитвам...
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР