Стотици фенове отпразнуваха дългоочаквания финал на седми сезон на Откраднат

...
Стотици фенове отпразнуваха дългоочаквания финал на седми сезон на Откраднат
Коментари Харесай

Стотици фенове отпразнуваха финала на „Откраднат живот“ и „Дяволското гърло“ с прожекция на голям екран

Стотици почитатели отпразнуваха дълго чакания край на седми сезон на „ Откраднат живот: Любовта лекува “ и развръзката на „ Дяволското гърло “ в специфична прожекция с екипа и звездите на хитовите продукции по NOVA.
 NOVA
„ Любовта е движеща мощ както за лекарите в „ Откраднат живот “, по този начин и за самите нас, за работата ни в този план, който е толкоз специфичен. През миналата вечер на мой непосредствен се случи това, което се случи с лекар Кръстева и последвалия позитивен излаз от обстановката - за следващ път се изумихме по какъв начин този сериал отразява действителността и обстановките, пред които се изправяме. Дали ще има осми сезон следва да разберете “, загатна пред феновете продуцентът на двете заглавия Евтим Милошев .
 NOVA
-->

След финала на „ Откраднат живот: Любовта лекува “ Владимир Пенев, Мартина Вачкова, Наум Шопов, Диана Димитрова, Гергана Стоянова, Моню Монев и Неда Спасова споделиха страстите от последните фрагменти на седми сезон и разкриха претекста на героите да си простят и да продължат напред - по-силни и по-стабилни във връзките си.
 NOVA
Минути откакто научиха кой е килърът, почитателите на „ Дяволското гърло “ се срещнаха с Владимир Карамазов, Теодора Духовникова , Васил Банов, Валери Йорданов, Христо Петков, Мак Маринов,Павела Апостолова, Деляна Хаджиянкова и екипа, с цел да научат по какъв начин е основана и снимана историята на фона на красивите Родопи.
 NOVA

„ Дяволското гърло “ не е история за разкриването на един палач, а за претекстовете, които ни водят в живота и най-много по какъв начин в никакъв случай не би трябвало да забравяме най-важното - да бъдем положителни хора.
Благодаря на NOVA, че има вяра в българското кино “, добави Милошев. След финала на престъпната поредност Дрийм Тийм и NOVA се насочат в търсене на нова вълнуваща история .
 NOVA
Повече вести ще откриете на уеб страницата на и на формалната страница на “Откраднат живот ” във, а всички епизоди можете да видите единствено в.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР